Ένας ΟΦΗ να τον πιείς στο ποτήρι!

ΟΦΗ

Ο καλύτερος εφετινός ΟΦΗ πέτυχε την πρώτη εντός έδρας νίκη (2-0 τον Ατρόμητο) με τα δύο γκολ του Ντουρμισάι!

Εξαιρετικός ο ΟΦΗ, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης από νωρίς στον Ατρόμητο και με δύο γκολ του Ντουρμισάι επικράτησε εύκολα 2-0 σημειώνοντας την πρώτη του εφετινή νίκη στο "Γεντί Κουλέ". Ο Όμιλος πάει, πλέον, στη διακοπή του πρωταθλήματος και στην επανέναρξη θα αντιμετωπίσει εκτός τον Βόλο.


Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το ματς με τον Νιόπλια να βάζει τον φαν Ντάινεν στη θέση του φορ, σε σχέση με το ματς της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι Ντουρμισάι-Λάμπρου ανέλαβαν τα "φτερά" (αριστερά και δεξιά αντίστοιχα) ενώ ο Τοράλ όπως αναμενόταν πήρε τη θέση του τραυματία Νέιρα.

Το ξεκίνημα για τον Όμιλο ήταν ιδανικό στο πρώτο δεκάλεπτο. Με την ορμή του εξαιρετικού ρυθμού που είχε ο αγώνας και την τρομερής πίεσης των παικτών του Νιόπλια, ο ΟΦΗ βρήκε δύο γκολ από τον Ντουρμισάι μέσα σε δύο λεπτά και έχτισε τις βάσεις για μία μεγάλη νίκη. Στο 8ο λεπτό ο επιθετικός του Ομίλου εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος της άμυνας και του γκολκίπερ του Ατρόμητου και με ωραίο πλασέ σε κενό τέρμα άνοιξε το σκορ. Στο 10ο λεπτό μετά από κόντρες η μπάλα έφτασε στον "Ντούρμι", ο οποίος εν στάσει πλάσαρε εξαιρετικά από θέση βολής για το 2-0.

Ο Ατρόμητος παρά την ψυχρολουσία προσπάθησε να επιτεθεί και δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Επασί. Ο ΟΦΗ, όμως, ήταν εξαιρετικός στο επιθετικό κομμάτι και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ. Είναι χαρακτηριστικό πως όποτε φόρτσαρε δημιουργούσε ρήγματα στην άμυνα του Ατρόμητου και έφτιαχνε τις προϋποθέσεις για ένα τρίτο τέρμα. Ήταν σίγουρα ένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα του ΟΦΗ στην εφετινή σεζόν και σίγουρα το καλύτερο στο γήπεδό του.

Το ίδιο δυνατά μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Νιόπλια, η οποία κυριάρχησε απόλυτα στα πρώτα λεπτά και έχασε δύο ευκαιρίες με Γαγιέγος και Λάμπρου. Ο Όμιλος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό στην πίεση και στην επίθεση απέναντι σε έναν Ατρόμητο που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Ο χρόνος κυλούσε, ο ΟΦΗ είχε τον απόλυτο έλεγχο και αν ήταν πιο προσεκτικός θα μπορούσε να φτάσει σε σκορ θριάμβου. Σχεδόν κάθε επίθεση των γηπεδούχων "μύριζε" γκολ ακόμα και μετά τις αλλαγές του Νιόπλια από τις οποίες ο Ντουρμισάι πέρασε ως φορ.

Ο ΟΦΗ δέχθηκε κάποιες φάσεις από τους φιλοξενούμενους, αλλά το 2-0 δεν άλλαξε και το τρίποντο έγραψε την ιστορία της αναμέτρησης στην καλύτερη και πιο χορταστική εμφάνιση για τους "μελανόλευκους" στο πρωτάθλημα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τοράλ (77' Ναμπί), Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Λάμπρου (83' Πασαλίδης), Φαν Ντάινεν (63' Καμάου), Ντουρμισάι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (46' Κιβρακίδης), Χατζηισαΐας, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Κατσεγιάνο (46' Κλωναρίδης), Χαρίσης (71' Ντένιτς), Σάλομον, Μουνίθ (83' Κωτσόπουλος), Μπεντινέλι (71' Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.