Ένας ΟΦΗ πολύ σκληρός για να πεθάνει!

ΟΦΗ

Ο Διαμαντής σκόραρε νωρίς, ο ψυχωμένος ΟΦΗ άντεξε με 10 παίκτες και το 0-1 στον Βόλο έφερε το πρώτο τρίποντο για εφέτος.

Ο ΟΦΗ πήγε να παίξει στο Πανθεσσαλικό ένα ματς ειδικών συνθηκών λόγω των απουσιών. Ο Νιόπλιας παρέταξε την Κρητική ομάδα με τριάδα στην άμυνα και τους Μαρινάκη-Λάρσον στα δύο άκρα (δεξιά κι αριστερά), ένα σύστημα που έφερε αποτέλεσμα και ουσία. Δεν ήταν μόνο το γκολ του Διαμαντή, αλλά η γενικότερη εικόνα του ΟΦΗ στο πρώτο μέρος.

Ο Διαμαντής μόλις στο 5ο λεπτό, από στημένη φάση, έδωσε το προβάδισμα στον ΟΦΗ, ο οποίος διαχειρίστηκε το 0-1 άψογα στο πρώτο μέρος με σωστή κυκλοφορία της μπάλας και άκρως αποτελεσματικά μαρκαρίσματα. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Βόλος απείλησε μόλις μία φορά, σε άστοχο σουτ του Φερνάντες στο 29ο λεπτό. Από την άλλη ο ΟΦΗ δεν έκανε τη μεγάλη φάση μπροστά για το 0-2 (απείλησε μόνο με ένα φάουλ του Λάρσον), αλλά είχε τον συνολικό έλεγχο της αναμέτρησης ακόμα και όταν ο Βόλος μετά το 25' ανέβασε την έντασή του.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ μπήκε με την ίδια νοοτροπία, να διαχειριστεί το αποτέλεσμα και να προσπαθήσει να βρει το δεύτερο γκολ. Ο Βόλος ήταν αυτός, πάντως, που απείλησε πρώτος, στη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο ματς, με το σουτ του Ντέλετιτς στο 58', από καλή θέση, το οποίο έφυγε ψηλά άουτ.

Με την πάροδο του χρόνου η πίεση του Βόλου αυξήθηκε, ενώ ήρθε να προστεθεί ένα έξτρα πρόβλημα για τον ΟΦΗ, αφού στο 77ο λεπτό έχασε τον Λάρσον με δεύτερη κίτρινη κάρτα και συνέχισε με παίκτη λιγότερο.

Το ματς έγινε, όπως αναμενόταν, θρίλερ, ο Βόλος με αριθμητικό πλεονέκτημα έψαξε την ισοφάριση, ενώ ο ΟΦΗ με ψυχή χιλίων λεόντων κράτησε το υπέρ του αποτέλεσμα και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο, παίρνοντας συνάμα τους πρώτους του βαθμούς στο εφετινό πρωτάθλημα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Βόλος: Κλέιμαν, Λούνα (84' Ουές), Εσκοβάλ (74' Μεθκίντα), Σέλης, Άλχο (90' Τσέλιος), Τσοκάνης, Ματίγια (46' Β. Φερνάντεζ), Μπαριέντος, Ντέλετιτς, Π. Φερνάντες, Φαν Βερτ

ΟΦΗ: Στίβενς, Διαμαντής, Βούρος, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Λάρσον, Ντιουσέ, Μεγιάδο (80' Γιαννούλης), Μπουζούκης (59' Καμάου), Τοράρινσον (68' Στάικος), Ντίκο (80' Θεοδοσουλάκης)


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.