Ένας ΟΦΗ... στα «κόκκινα»

12:59 | 19/10/2019

Υψηλή ένταση και συνεχή ρυθμό το μυστικό για το αποψινό ματς στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Έχει αναλυθεί πολλάκις η δυσκολία του αποψινού αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Η αναμέτρηση είναι μία αγωνιστική πρόκληση για τον ΟΦΗ που θα παίξει σε υψηλούς ρυθμούς και στα «κόκκινα» για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος Σίμος δεν αλλάζει τα πλάνα του σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια μόνο που η ειδοποιός διαφορά έχει να κάνει στα λάθη. Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας θέλει σωστές μεταβιβάσεις, σωστά τρεξίματα και καθαρό μυαλό γιατί γνωρίζει καλά ότι ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει κανένα κενό ή σφάλμα ανεκμετάλλευτο.

Ο Σίμος ξέρει ότι ο Μαρτίνς έχει αναλύσει την ομάδα του και μάλιστα γνωρίζει ότι έδειξε στους παίκτες του το ματς του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Αυτό, βέβαια, από μόνο του είναι ένα μεγάλο κέρδος για την κρητική ομάδα, αφού οι αντίπαλοι την υπολογίζουν και κάνουν «ιδιαίτερα μαθήματα» για να την αντιμετωπίσουν. Από την άλλη, η μελέτη φέρνει γνώση και ο ΟΦΗ δεν μπορεί να κρυφτεί. Ο Ολυμπιακός ξέρει πλέον πώς παίζουν οι «μελανόλευκοι» και αυτό που χρειάζεται από την πλευρά των φιλοξενούμενων είναι η ένταση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο ΟΦΗ θα μπει στο γήπεδο Καραϊσκάκη με σκοπό να πάρει όσο μεγαλύτερη κατοχή μπορεί ώστε να ανακόψει τον ρυθμό των γηπεδούχων και ουσιαστικά να τους αναγκάσει να τρέξουν. Παράλληλα, εκτός από την κατοχή το τεχνικό επιτελείο της κρητικής ομάδας θέλει σωστό passing game και εκμετάλλευση των όποιων κενών χώρων θα αφήσει ο αντίπαλος.

Ο Γιώργος Σίμος έχει μελετήσει τα μειονεκτήματα των «ερυθρολεύκων» και εκεί ακριβώς θέλει να «χτυπήσει». Ταυτόχρονα θέλει να κρύψει τα δικά του μειονεκτήματα με μυαλωμένο παιχνίδι.

Το «κλειδί» για το αποψινό παιχνίδι είναι τα πρώτα λεπτά του. Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει στο πρώτο εικοσάλεπτο να παίξει στο φουλ ώστε να βάλει τις βάσεις για τη νίκη, θέλοντας να κρατήσει δυνάμεις για τη δύσκολη συνέχεια και δη για τον αγώνα με την Μπάγερν. Αν ο ΟΦΗ βγάλει χωρίς απώλειες το δύσκολο διάστημα, θα «βραχυκυκλώσει» τους γηπεδούχους και θα τους μεταφέρει την πίεση.

Στα της ενδεκάδας και του συστήματος, τα πράγματα δεν αναμένεται να διαφοροποιηθούν. Ο κόουτς του Ομίλου θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1, ενώ δεν αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς πριν τη διακοπή, αυτό κόντρα στον Πανιώνιο. Η μοναδική που είναι σίγουρη είναι του Μεγιάδο αντί του Σακόρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το μήνυμα Μπούση μέσω του... Capitano.gr!

Όλοι μέσα για το Καραϊσκάκη

Ο Μαρτίνς έδειξε το Παναθηναϊκός-ΟΦΗ στους παίκτες του

Ποντένσε: «Ο ΟΦΗ πάντα μας δυσκολεύει, δεν θα είναι εύκολο να κερδίσουμε»

Λειτουργεί το «OFI FC Lounge» και με Ολυμπιακό

Το κανάλι που θα δείξει το Ολυμπιακός-ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.