Ένας σκόρερ από το Ηράκλειο στο δρόμο του ΟΦΗ

Special

Ξεχωρίζει στο φετινό πρωτάθλημα της Football league, ο Ηρακλειώτης επιθετικός του ΑΟΧ Κισσαμικού, Μηνάς Χαλκιαδάκης

Στα 23 του χρόνια, ο Μηνάς Χαλκιαδάκης είναι από τους παίκτες που πρωταγωνιστούν με τον ΑΟΧ Κισσαμικό και έχουν ξεχωρίσει στην φετινή Football league. Με τέσσερα γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια, ο Ηρακλειώτης φορ έφτασε συνολικά τα 7 γκολ επίσημα στο πρωτάθλημα, μόλις σε 15 αγώνες! Μάλιστα, όσες φορές σημείωσε γκολ, η ομάδα του κέρδισε, αποδεικνύοντας ότι πέρα από καλός γκολτζής είναι και... γουρλής!

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος, με τα ''πιτσιρίκια'' του Γιώργου Πετράκη να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, την μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν. Ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζουν είναι ο Ηρακλειώτης επιθετικός, Μηνάς Χαλκιαδάκης.

Λίγοι θυμούνται ότι ο 23χρονος φορ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα παιδικά τμήματα του ΟΦΗ, ήταν αρχηγός στις Μικτές Κρήτης ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στις ακαδημίες του Αθλόπολις. Στη συνέχεια, ακολούθησε το πέρασμα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, η ΑΕ Ζακακίου (Κύπρος) και την σύντομη θητεία του σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Πανθρακικό, φαίνεται ότι βρήκε το... λιμάνι του στην ομάδα των Χανίων. 

Γέννημα - θρέμα Ηρακλειώτης, αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεση αλλά και σαν δεύτερος επιθετικός.  Πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι έχει κάνει φέτος την διαφορά με την φανέλα των ''μπλε'' των Χανίων. Ο φορ του ΑΟΧ Κισσαμικού είναι μαζί με τον Πέτρο Γιακουμάκη (7 γκολ - Λεβαδειακός) οι εκπρόσωποι της Κρήτης με τα περισσότερο γκολ στις δύο μεγαλύτερες κατηγορίες της χώρα. Το Σάββατο (21/04) στις 17.00 η ομάδα των Χανίων υποδέχεται τον ΟΦΗ σε μια κρητική μάχη με μεγάλο ενδιαφέρον

Xalkiadakis-1.jpg#asset:13091

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.