Ένατος στον κόσμο ο Φραντζεσκάκης

23:05 | 16/07/2022

Ο Κρητικός σφυροβόλος κατέλαβε την ένατη θέση στον τελικό της σφυροβολίας με 77,04 μέτρα

Ο αθλητής του Κωστή Παπαμαρκάκη είχε καλύτερη βολή στα 77,04 μ. στην πρώτη του προσπάθεια και κατέλαβε την ένατη θέση. Ο αθλητής είχε ακόμη προσπάθεια στα 74,34 μ. και 76,85 μέτρα και δεν μπόρεσε να βρει την επίδοση που θα τον έβαζε στην πρώτη οχτάδα και θα του έδινε το δικαίωμα να εκτελέσει και τις οχτώ βολές.

Σε κάθε περίπτωση ο 22χρονος αθλητής πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, αφού πέτυχε τον βασικό του στόχο, που ήταν η πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος. Η οχτάδα του τελικού έκλεισε με βολή στα 78,10 μέτρα.

24η η Καρύδη

Η Σπυριδούλα Καρύδη κατέλαβε την 24η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Όρεγκον και έμεινε εκτός τελικού, με την προσοχή της πλέον να επικεντρώνεται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου.Η νεαρή αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι είχε καλύτερο άλμα στα 13,63 μ. από τη δεύτερή της προσπάθεια και κατέλαβε την 24η θέση. Η αθλήτρια είχε ακόμη άλμα στα 13,55 μ. και 13,28 μ. στο τρίτο της άλμα.

Η σημερινή ήταν η πρώτη συμμετοχή της αθλήτριας στη διοργάνωση, η οποία πλέον στρέφει την προσοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου.

Το όριο των 14,40 μ. πέτυχαν πέντε αθλήτριες, ανάμεσα σε αυτές η κορυφαία φέτος βάσει επίδοσης, Γιούλιμαρ Ρόχας (Βενεζουέλα) με 14,72 μέτρα.

πηγή: segas.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.