Ενδιαφέρουσα περίπτωση ο Γκονζάλες

20:51 | 29/07/2021

Ο Ελβέτος αφήνει θετικές εντυπώσεις, ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι θ’ αποκτηθεί από τον ΟΦΗ.

Ο νεαρός επιθετικός παίρνει μέρος, όπως είναι γνωστό, στην προετοιμασία του Ομίλου στην Ολλανδία και οι «ασπρόμαυροι» τον προσκάλεσαν σε προπονήσεις με την ελπίδα να βρουν… λαβράκι.

Η αλήθεια είναι ότι στο διάστημα της παρουσίας του στο πρόγραμμα του ηρακλειώτικου συλλόγου, ο 21χρονος ποδοσφαιριστής έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις.

Πρόκειται, δηλαδή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, για μία αξιόλογη περίπτωση, με τον νεαρό παίκτη να εμφανίζεται όλο και καλύτερος.

Αγωνίζεται σε μια θέση, που το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια μοιάζει «γυμνό», αφού έχει μονάχα τον Καστάνιος, που δεν έχει πάρει ακόμη μπρος.

Ο ΟΦΗ «καίγεται για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής και ψάχνει τον «εκλεκτό», που θα δώσει λύσεις στο σκοράρισμα.

Ο Γκονζάλες έχει δείξει πως είναι ταλαντούχος, ενώ στα «συν» συγκαταλέγεται το γεγονός πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σχηματισμό τόσο με ένα φορ, όσο και σε σύστημα και δύο μπροστά (όπως έπαιξε ο Όμιλος απέναντι στην Άλκμααρ).

Είναι ένας περιφερειακός κυνηγός, ο οποίος έχει καλά στοιχεία στο παιχνίδι του και σίγουρα κάθε άλλο παρά απαρατήρητος έχει περάσει.

Με δύο λόγια, ο Ελβετός έχει τις πιθανότητες του για να μείνει στο ρόστερ, αλλά αυτό δε θεωρείται και δεδομένο. Υπάρχει, βέβαια, και το φιλικό της Παρασκευής (30/07) απέναντι στη Ναϊμένγκεν, όπου ίσως κριθούν πολλά.

Μία παράμετρος, η οποία ενδεχομένως να παίξει ρόλο στο «κόψιμο» Γκονζάλες, είναι το γεγονός πως ο ΟΦΗ θέλει έναν έτοιμο επιθετικό, που θα είναι σε θέση να προσφέρει το κάτι παραπάνω. Στην παρούσα φάση τα… πειράματα μάλλον απαγορεύονται.

Εκτός πια κι αν αποκτηθεί με το… βλέμμα στην επόμενη μέρα. Είναι σίγουρα εξελίξιμος, οπότε οι «ασπρόμαυροι» δεν αποκλείεται να δουν την περίπτωση του ως μία επένδυση για το μέλλον.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.