Ενδιαφέρθηκε η Σάμσουνσπορ, αλλά δεν πωλείται ο Ελίασον

16:55 | 27/01/2024

Τουρκικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας ajansspor ανέφερε πως η Σάμσουνσπορ έφτασε σε καταρχήν συμφωνία με τον Νίκλας Ελίασον.

Από την ΑΕΚ τονίζουν πως δηλώνουν άγνοια για συμφωνία των Τούρκων με τον 28χρονο Σουηδό ποδοσφαιριστή της.

Το ενδιαφέρον της Σάμσουνσπορ είναι πάντως υπαρκτό για τον Ελίασον, ωστόσο η Ένωση είναι ξεκάθαρη. Συγκεκριμένα, από την ΑΕΚ υπογραμμίζουν πως ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται.

Το τουρκικό κλαμπ ήρθε σε επαφή με την ΑΕΚ για τον παίκτη, περισσότερο όμως σε θεωρητικό επίπεδο και χωρίς να καταθέσει επίσημη πρόταση. Πρακτικά, οι Τούρκοι προσπάθησαν να πληροφορηθούν από την Ένωση σε τι επίπεδα κοστολογείται ο ποδοσφαιριστής, ωστόσο οι κιτρινόμαυροι έκλεισαν την πόρτα, τονίζοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση να μπουν σε διαδικαδία διαπραγματεύσεων, αφού ο Ελίασον δεν πωλείται.

Ο Ελίασον έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2027, ενώ θυμίζουμε πως η Ένωση είχε δαπανήσει το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να τον κάνει δικό της από τη Νιμ τον Αύγουστο του 2022.

Τη φετινή σεζόν ο Ελίασον είναι από τα βασικά μέλη στο ροτέισον του Ματίας Αλμέιδα, αφού έχει αγωνιστεί σε 30 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας μάλιστα τρία γκολ και επτά ασίστ.

Πηγή: SPORT24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.