Ενισχυμένος ο ΟΦΗ στην Τρίπολη

17:50 | 30/09/2022

Ανακοινώθηκε η αποστολή του ΟΦΗ για το κυριακάτικο ματς. Μέσα όπως αναμενόταν ο Τοράλ, μέσα και ο Μπιφουμά.

Χωρίς σοβαρά προβλήματα θα ταξιδέψει ο ΟΦΗ στην Τρίπολη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα. Ο Γιον Τοράλ επέστρεψε όπως αναμενόταν στην αποστολή και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα, ενώ μέσα είναι και ο Μπιφουμά, ο οποίος γύρισε στο Ηράκλειο μετά το πέρας των υποχρεώσεων με την Εθνική του ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης θα ενισχύσουν την Κ19 στην Τρίπολη και γι αυτό δεν βρίσκονται στην αποστολή, ενώ ο Κώστας Γιαννούλης έμεινε εκτός, επειδή έχει κάνει λίγες προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του και δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος.

Εκτός έμεινε ο Καμάου που συνεχίζει θεραπεία, εκτός όπως αναμενόταν ο Μεσάκ Τζου, ο οποίος την Παρασκευή ακολούθησε μέρος της προπόνησης και σιγά-σιγά θα μπει και αυτός σε κανονικό ρυθμό για να δώσει ακόμα μία λύση στον Νίκο Νιόπλια.

Η αποστολή του ΟΦΗ ταξιδεύει το πρωί του Σαββάτου για Τρίπολη και το απόγευμα θα πραγματοποιήσει εκεί την τελευταία προπόνηση πριν από το κυριακάτικο ματς.

εικόνα_Viber_2022-09-30_17-46-03-064.jpg#asset:410699


Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Με τον Jon Toral να επιστρέφει στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια, ολοκληρώθηκε η επί κρητικού εδάφους προετοιμασία της ομάδας μας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (2/10, 15:00).

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Thievy Bifouma επέστρεψε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα και προπονήθηκε κανονικά. Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Mesaque Dju. Οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Juan Neira συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης, με τον Bruce Kamau να κάνει θεραπεία.

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Stevens, Μανδάς, Larsson, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Yohou, Thorarinsson, Μπαλογιάννης, Diousse, Μπουζούκης, Toral, Perea, Στάικος, Mellado, Guerrero, Dicko, Durmishaj, Bifouma.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Juan Neira, Φροίξος Γρίβας και Bruce Kamau και οι Βασίλης Σηφάκης, Δημήτρης Σωτηρίου, Κώστας Γιαννούλης, Γιάννης Αποστολάκης, Mesaque Dju και Γιάννης Θεοδοσουλάκης.

Η ομάδα μας θα αναχωρήσει αύριο (1/10) το πρωί από το Ηράκλειο, ενώ στις 16:00 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση πριν τον κυριακάτικο αγώνα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.