Ενίσχυση στα χαφ για τον Ρεθυμνιακό

13:00 | 04/04/2021

Απέκτησε νεαρό Ρεθυμνιώτη.

Τα "δελφίνια" ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον 22χρονο Πάρη Καλλιτσουνάκη, ο οποίος προέρχεται από τον Διαγόρα Βραχνέικων.

Η ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού: «Ο ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου μέσου ΚΑΛΛΙΤΣΟΥΝΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ (ΠΑΡΗ).

Ο γεννημένος την 26η Απριλίου 1999 ποδοσφαιριστής , μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία είτε ως δημιουργικός, είτε ως ανασταλτικός μέσος και επιστρέφει στο Ρέθυμνο έπειτα από μια επιτυχημένη παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής από το 2017 μέχρι και τους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν την φετινή σεζόν προσφέροντας τις υπηρεσίες του στον Διαγόρα Βραχνέϊκων. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα» στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Ρεθύμνου και της Πράσινης Ακαδημίας, αγωνίστηκε στις Κ17 του Πλατανιά και Κ19 Επισκοπής πριν φορέσει για μια χρονιά την φανέλα του Αστέρα Ρεθύμνου στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΡ και στην συνέχεια μεταβεί στην ομάδα της Πάτρας.

Καλωσορίζουμε τον Πάρη στην οικογένεια του Ρεθυμνιακού Α.Ο. και του ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες. Είμαστε πεπεισμένοι ότι με το ταλέντο και την εμπειρία του θα μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.