Ενός λεπτού σιγή και μαύρα περιβραχιόνια στην Τούμπα

13:21 | 24/07/2018

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και οι ποδοσφαιριστές της να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη των θυμάτων από τη φονική πυρκαγιά στην Αττική. Καμία σκέψη αναβολής, έως τώρα, του αγώνα με τη Βασιλεία.

Σε μια δύσκολη μέρα για ολόκληρη τη χώρα, ο ΠΑΟΚ έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ωστόσο το μυαλό των ανθρώπων του είναι στα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίζονται από τη Δευτέρα (23/7) στην Αττική.

Στην καθιερωμένη σύσκεψη πριν από κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι οι «ασπρόμαυροι» ζήτησαν από την ΟΥΕΦΑ να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από την σέντρα του αγώνα με τη Βασιλεία και να επιτραπεί στους ποδοσφαιριστές της ελληνικής ομάδας να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη των θυμάτων

Η απάντηση της ΟΥΕΦΑ στα δύο αιτήματα του επίσημου ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι θετική, ενώ μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία σκέψη αναβολής του αγώνα, αν και είναι κάτι που συζητιέται πολύ έντονα από το πρωί της Τρίτης (24/7).

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία και το κράτος είναι οι δύο αρχές που μπορούν να ζητήσουν και να οδηγήσουν σε αναβολή μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.