Ενότητα και ομοψυχία ζήτησε ο Παπαδάκης

13:57 | 12/05/2021

Ικανοποίηση του «ισχυρού άνδρα» της Δαμάστας για την προσπάθεια που γίνεται.

Στη σημερινή προπόνηση το «παρών» έδωσε ο Αντώνης Παπαδάκης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη δουλειά που έχει ξεκινήσει και ζήτησε από τους νεαρούς παίκτες του Χατζησεβαστού ομοψυχία.

Η σχετική ενημέρωση του συλλόγου: «Παρουσία του κ. Αντώνη Παπαδάκη πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΑΟ Δαμάστας στο γήπεδο του ΠΟΑ. Ο ηγέτης του ΑΟ Δαμάστας μετά το τέλος της προπόνησης μίλησε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με την ομιλία του να χαρακτηρίζεται από επισημάνσεις για ομόνοια, ενότητα, ηρεμία και ομοψυχία.

Δόθηκε ψήφος εμπιστοσύνης στη δουλειά και στην προσπάθεια που καταβάλουν άπαντες, στήριξη στο ταλέντο και στις ικανότητες που διαθέτουν, με τον κ. Παπαδάκη να τονίζει ότι ο ΑΟ Δαμάστας συνεχίζει το project που έχει χαράξει η ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.