Ενρίκε για τη σχέση του με τον Εμπαπέ: "Πουλάει το να πετάς σκ@τ@ και να προκαλείς προβλήματα"

14:30 | 06/03/2024

Ο Λουίς Ενρίκε επιβεβαίωσε ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι, ωστόσο τόνισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα στη σχέση του με τον ίδιο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ντούμπλαρε τις νίκες της κόντρα στη Σοσιεδάδ και προκρίθηκε στους "8" του Champions League, ωστόσο ο Κιλιάν Εμπαπέ που ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα.

Μετά το ματς ο Λουίς Ενρίκε επιβεβαίωσε ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ αποχωρεί από την ομάδα. "Προφανώς το άμεσο μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα είναι εδώ, οπότε θα πρέπει να δοκιμάσουμε τακτικές με άλλους παίκτες", επεσήμανε συγκερκιμένα.

Αργότερα σε δηλώσεις που έκανε στην ισπανική τηλεόραση (στο κανάλι Movistar) ρωτήθηκε για τη σχέση που έχει με τον Εμπαπέ και αν οι δυο τους έχουν προβλήματα, δίνοντας μια αφοπλιστική απάντηση.

"Ξέρετε ήδη ότι αυτό που πουλάει είναι να πετάς σκ@τ@ και να προκαλείς προβλήματα και ανησυχίες. Ποιος νοιάζεται για την αλήθεια; Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν παίκτη, απλώς ορισμένες αποφάσεις μπορεί να εκτιμηθούν λίγο πολύ. Για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο στα τελευταία μέτρα. Είναι ασταμάτητος", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός για τη σχέση τους.

Πηγή: Sport24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.