Έντι Σαλσέδο: Ήρθε έτοιμος για να παίξει

ΟΦΗ

Ο 22χρονος επιθετικός είναι αγωνιστικά πανέτοιμος για να βοηθήσει άμεσα τον ΟΦΗ.

Μία βασική προϋπόθεση που είχαν θέσει οι άνθρωποι του ΟΦΗ και δη ο Τραϊανός Δέλλας για τον αντικαταστάτη του Άαρον Ισέκα ήταν η αγωνιστική του κατάσταση. Οι υποχρεώσεις τρέχουν και δεν υπάρχει χρόνος για καθυστερήσεις και αναμονή. Έτσι, όταν προέκυψε η περίπτωση του Έντι Σαλσέδο το βασικό ατού ήταν πως ο ποδοσφαιριστής είχε ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία με την Ίντερ.

Ο νεαρός επιθετικός είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση συμμετέχοντας ενεργά στην προετοιμασία της ιταλικής ομάδας και είναι έτοιμος να βοηθήσει ακόμα και αυτή την Κυριακή, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη.

Βέβαια, αυτό θα είναι επιλογή του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος από σήμερα θα τον δει στις προπονήσεις, θα μιλήσει μαζί του και θα κρίνει.

Οι δύο τους είχαν συζήτηση και πριν ολοκληρωθεί το deal, με τον προπονητή του ΟΦΗ να εξηγεί στον Σαλσέδο γιατί ο Ομιλος είναι η καλύτερη επιλογή για να συνεχίσει την καριέρα του και ποιο είναι το πλάνο που έχει για εκείνον.

Μένει να δούμε, λοιπόν, αν το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ θα είναι στην αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι και αν ο Δέλλας θα του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.