Εντυπωσιακή η παρουσία του “Τάλως” στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

11:30 | 28/02/2018

Μεγάλες επιδόσεις και διακρίσεις επιφύλαξε και το φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας ΑμεΑ για το σωματείο του Τάλως.

O συνολικός απολογισμός της νέας του γενιάς αλλά και της παλιάς φρουράς, ήταν 14 μετάλλια, εκ των οποίων τα 10 χρυσά, επιδόσεις που χάρισαν φυσικά στον σύλλογο του Ηρακλείου, την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη.

Οι Χρήστος Σανδαλάκης και Τάσος Αντωνόπουλος πήραν χρυσά στα 200μ. 1000μ. και 4000μ. σπριντ, χάνοντας μόλις για 97 χιλιοστά του δευτερολέπτου (!) το όριο της πρόκρισης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ρίο.

Ωστόσο το ικανότατο τάντεμ του «Τάλως» δεν έχει χάσει τις ελπίδες του και πιθανώς να του επιτραπεί να ζήσει την τεράστια εμπειρία των αγώνων της Βραζιλίας.

Δύο χρυσά μετάλλια (1000μ., 4000μ.) κι ένα χάλκινο (σκρατς) πήρε ο Λευτέρης Διγενάκης με τον Φώτη Βοριζανάκη να προσθέτει άλλα δύο χρυσά (1000μ., 3000μ.) στη συγκομιδή του «Τάλως».

Οι Νίκος Μανατάκης-Δημήτρης Σκιντζής κατέκτησαν τρία αργυρά μετάλλια στο τάντεμ και τέλος οι ταλαντούχοι Κώστας Τσαγκατάκης- Γιάννης Φαλιακάκης πήραν τρία χρυσά στην κατηγορία των νέων. Να σημειωθεί ότι η πρεμιέρα του ανανεωμένου τάντεμ των γυναικών που συνθέτουν η Κατερίνα Κουμπενάκη με την Αργυρώ Μηλάκη δεν έγινε επειδή το δελτίο της πρώτης δεν ήταν έτοιμο.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Με τη δουλειά, το ταλέντο και την προσπάθεια, πέτυχαν ακόμα έναν άθλο. Ευχαριστούμε θερμά όσους στηρίζουν τα όνειρα των αθλητών μας», δήλωσε ο προπονητής του «Τάλως» Γιώργος Βαρβεράκης.

Πηγή:
''Πατρίς''
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.