Εντυπωσιακή η πρεμιέρα του Space Jam με τον Λεμπρόν

22:49 | 17/07/2021

Το πατρικό καθήκον του Λεμπρόν Τζέιμς ν' απελευθερώσει τον γιο που έχει απαχθεί από τον "κακό" της υπόθεσης και η ιερή συμμαχία του με τα Looney Tunes έκαναν τρομερό μπάσιμο στο box office των Ηνωμένων Πολιτειών.

Περισσότερα από 13 εκατ. δολάρια ήταν τα ακαθάριστα έσοδα του νέου Space Jam της Warner Bros., το οποίο είχε την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών (και όχι μόνο) την Παρασκευή 16 Ιουλίου.

Υπό το σκηνοθετικό μάτι του Μάλολμ Ντι Λι, ο Λεμπρόν Τζέιμς έγινε 25 χρόνια αργότερα η απόλυτη κληρονομιά του Μάικλ Τζόρνταν στο sequel της ορίτζιναλ κόπιας του 1996 και η αποστολή του να γλιτώσει τον γιο του Ντομ απελευθερώνοντάς τον από το υπόγειο που τον κρατά ο Al-G Rhythm αφού πρώτα σχηματίσει μια αλλοπρόσαλλη ομάδα μπάσκετ με συμπαίκτες τις φιγούρες των Looney Tunes, είχε μια άκρως εντυπωσιακή πρεμιέρα στο box office.

Σύμφωνα με το boxofficemojo.com, η προβολή σε 3.965 αίθουσες κατά την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της ήταν μακράν της δεύτερης η πιο κερδοφόρα της ημέρας, αφήνοντας περισσότερα από 5 εκατομμύρια πίσω την ταινία "Black Widow" της Walt Disney με τη Σκάρλετ Γιόχανσον στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Συνολικά δε, παράλληλα με τις σχεδόν 200.000 που "έγραψε" στην υπόλοιπη αγορά άγγιξε τα 13.3 εκατομμύρια.

Πηγή: sport24.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.