​Εντυπωσίασε η ΑΕΚ στο διπλό επί του Άρη

23:16 | 09/10/2022

Η ΑΕΚ πέρασε εμφατικά από το «Βικελίδης» επικρατώντας 0-2 του Άρη, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, στο ματς που ολοκλήρωσε το κυριακάτικο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής.

Πραγματοποιώντας μια άκρως πειστική εμφάνιση, η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα με 2-0 από το «Κλεάνθης Βικελίδης», επικρατώντας του Άρη σε αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Νταμιάν Σιμάνσκι (28’) και Λιβάι Γκαρσία (50’) τα γκολ για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα που έχασε ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά (57’ Οντουμπάτζο), Μαζικού, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Νταμπό, Ματέο Γκαρσία (66’ Πάλμα), Μαντσίνι, Ιτούρμπε (66’ Παπέ Σεϊκ), Μανού Γκαρθία (82’ Καμάτσο), Γκρέι (57’ Ζερβίνιο).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς (80’ Τσούμπερ), Πινέδα (90’ Γιόνσον), Λιβάι (90’ Μάνταλος), Αραούχο, Ελίασον (81’ Αμραμπατ).

***Με μπλούζες για τον αδικοχαμένο Άλκη έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες της ΑΕΚ. Μάλιστα, ο Σέρχιο Αραούχο άφησε τη φανέλα του στο σημείο που υπάρχει πανό για τον αδικοχαμένο 19χρονο. Επιπλέον, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα για τον Σόλωνα Υψηλάντη, που επί 70 χρόνια υπηρέτησε τον Άρη, ο οποίος έφυγε πριν λίγες ημέρες από τη ζωή.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.