Εντυπωσιάσε ο 13χρονος Βαβίλης σε Διεθνές τουρνουά Πάλης

22:30 | 04/04/2019

Ο αθλητής του Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» Στέφανος Βαβίλης επιστρέφει σήμερα μαζί με τον προπονητή του Παράσχο Δεσκουλίδη, από το Ταλίν της Εσθονίας

Ο Στέφανος Βαβίλης συμμετείχε στο μεγαλύτερο Διεθνές Τουρνουά Πάλης Νέων «2019 TALLINN OPEN – Kr. PALUSALU YOUTH WRESTLING TOURNAMENT» με τους 2.200 συμμετέχοντες αθλητές απ’ όλο τον κόσμο που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο (29 & 30 Μαρτίου 2019), καταφέρνοντας τρεις εντυπωσιακές νίκες επί αθλητών από την Ρωσία, την Λετονία και την Λιθουανία και φτάνοντας στους 10 καλύτερους της κατηγορίας των 47kgr 2006-2007.

Αναλυτικά:

Ο Στέφανος Βαβίλης πάλεψε σε 5 πολύ δυνατά ματς στα οποία: Κέρδισε στο πρώτο τον Nikita Skatchkov από την Ρωσία.Στο δεύτερο έχασε από τον Dimitrijs Gultajevs από την Λετονία.Κέρδισε στον τρίτο γύρο τον Oleg Knisevskij από την Λιθουανία .Κέρδισε τον Hugo Riehunkangas από την Φινλανδία.

Και τέλος στο πέμπτο και τελευταίο ματς έχασε από τον εντυπωσιακό Αμερικάνο Wyatt Duchateau, ο οποίος στέφθηκε νικητής της κατηγορίας.

«Τον Στέφανο τον ρίξαμε στα βαθιά και κολύμπησε με ψυχή και πίστη στον εαυτό του. Η συμμετοχή του στο συγκεκριμένο τουρνουά τον ανέβασε επίπεδο. Αγωνίσθηκε και προπονήθηκε με αθλητές από 15 τουλάχιστον διαφορετικά κράτη απ’ όλο τον κόσμο. Έκανε νίκες που τον κατέταξαν στους 10 καλύτερους της κατηγορίας του. Όπως και οι ήττες του, μόνο κέρδος του προσέφεραν. Εμπειρία και διαπιστώσεις που θα δουλέψουμε πάνω τους. Θα ήθελα να αναφερθώ και στην διοργάνωση η οποία ήταν καθ’ όλα άρτια. Μία διοργάνωση με τεράστιες απαιτήσεις αφού οι συμμετέχοντες έφτασαν τους 2.200 αθλητές απ’ όλο τον κόσμο. Άξιζε η συμμετοχή μας και θα την καθιερώσουμε σαν ΠΑΛ.ΕΥ.Ε. και  με άλλους αθλητές του σωματείου», δήλωσε ο Παράσχος Δεσκουλίδης.

Ο Στέφανος Βαβίλης με τον προπονητή του και Ομοσπονδιακό Τεχνικό Παράσχο Δεσκουλίδη έλαβαν μέρος και στο τριήμερο Διεθνές Προπονητικό Καμπ που ακολούθησε, με τον αθλητή να προπονείται και τον Ομοσπονδιακό να προπονεί αθλητές άλλων εθνικοτήτων.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.