Εντυπωσίασε με επτάρα ο ΟΦΗ κόντρα στον Ιωνικό!

ΟΦΗ

Επιβλητική νίκη του ΟΦΗ στο φιλικό του ΒΑΚ με 7-0 μετά από εξαιρετική εμφάνιση! Από δύο γκολ Γκερέρο και Λάρσον.

Εξαιρετικός ο ΟΦΗ στο φιλικό του ΒΑΚ απέναντι στον Ιωνικό, επικράτησε με το εντυπωσιακό 7-0 δείχνοντας σαφώς βελτιωμένη εικόνα ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Super League. Πάρα πολύ καλή η εικόνα του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο, δύο γκολ ο Λάρσον, δύο και ο Γκερέρο στην επανεμφάνισή του, Ντίκο και Ντιουσέ τα υπόλποια.


Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ξεκίνησε το φιλικό με 3-5-2, με τους Μανδά, Λάρσον, Μπαλογιάννη, Διαμαντή, Βούρο, Πασαλίδη, Στάικο, Ντιουσέ, Μαρινάκη, Τοράλ, Ντίκο και ο ΟΦΗ μπήκε στο χορτάρι όντας κυριαρχικός στο γήπεδο. Δεν είναι μόνο το γρήγορο γκολ του Ντίκο, είναι η συνολική του παρουσία και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως μέχρι να έρθει το 2-0, μετρούσε 6 τελικές, οι 4 στο στόχο, ενώ ο Ιωνικός δεν είχε φάση!

Ο ΟΦΗ, λοιπόν, προηγήθηκε στο ΒΑΚ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Ντίκο, μετά από γύρισμα του Μπαλογιάννη. Ο Μπαλογιάννης ήταν αυτός που έστρωσε, στο 18ο λεπτό, στον Ντιουσέ, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ με το αριστερό έκανε το 2-0 για τον Όμιλο.

Το ματς είχε ένταση και πάθος σε αρκετά σημεία, με αποτέλεσμα να μη λείψουν και τα νεύρα ανάμεσα στις δύο ομάδες με πρωταγωνιστές τους Βαλεριάνο και Λάρσον. Ο ΟΦΗ, όμως, δεν έχασε τον προσανατολισμό του στο παιχνίδι και έκλεισε ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο με τον Λάρσον να κάνει το 3-0 μετά από ριμπάουντ σε σουτ του Τοράλ.

Ο Σουηδός ήταν αυτός που σκόραρε ξανά με την έναρξη του β' μέρους. Με γρήγορο γκολ ξανά ο Λάρσον με ωραία ενέργεια, στο 52ο λεπτό, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 για τον ΟΦΗ!

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη κυρίως λόγω των πολλών αλλαγών και κυρίως γιατί ο ΟΦΗ έριξε τον ρυθμό της αναμέτρησης κάνοντας σωστή διαχείριση.

Ο Νταμπράουσκας έκανε αλλαγές (συνολικά 10) για να δει κι άλλους παίκτες, ενώ ο Ιωνικός άρχισε να γίνεται λίγο πιο απειλητικός σε σχέση με το πρώτο μέρος χωρίς όμως να δημιουργεί κινδύνους στην άμυνα του Ομίλου, ο οποίος διατηρούσε τον έλεγχο.

Στο 77' και στο 84' ήταν η σειρά του Γκερέρο με δύο γκολ. Ο φορ του ΟΦΗ που μπήκε αλλαγή λίγο νωρίτερα σκόραρε δις σε διάστημα δύο λεπτών και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0.

Στο 88ο ο Περέρα σαν σε προπόνηση με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Νέιρα, διαμόρφωσε το τελικό και εντυπωσιακό 7-0!

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΟΦΗ: Μανδάς, Λάρσον, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής, Στάικος, Ντιουσέ, Μπαλογιάννης, Τοράλ, Ντίκο

Στο β' μέρος έπαιξαν και οι: Μεγιάδο, Ντουρμισάι, Τοράρινσον, Σωτηρίου, Περέα, Μπιφουμά, Μπουζούκης, Νέιρα, Γκερέρο, Αποστολάκης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.