Εντυπωσιασμένος ο Παπαματθαιάκης με Γιούχτα

15:50 | 21/02/2019

Οι πρώτες εντυπώσεις του νέου προπονητή του Γιούχτα.

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης έχει μπει ήδη για τα καλά στο κλίμα του Γιούχτα και οι πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα είναι ακριβώς αυτές που περίμενε. Τόσο σε επίπεδο οργάνωσης όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Εξάλλου, οι άνθρωποι του Γιούχτα φρόντισαν εξ αρχής να δείξουν πόσο πολύ θέλουν να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Πίτσο στην τεχνική ηγεσία, ξεκαθαρίζοντάς του πως οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί για την τρέχουσα σεζόν, αλλά θα παραμείνουν υψηλοί και την επόμενη χρονιά.

Οι όποιοι ενδοιασμοί του «Παπ» σχετικά με την επιστροφή του σε ομάδες Γ' Εθνικής κάμφθηκαν πολύ γρήγορα μετά τα όσα άκουσε από τους επικεφαλής του συλλόγου των Αρχανών και σιγουρεύτηκε όταν είδε από κοντά το κλίμα στην ομάδα και την γενικότερη οργάνωσή της.

Πλέον, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, ο Γιούχτας επικεντρώνεται στο εκτός έδρας ματς με τον Αμπελακιακό όπου θέλει τη νίκη για να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της ανόδου, αλλά και για να αφήσει πίσω του τον οδυνηρό αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο ΕΠΣΗ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.