ΕΟΑΒ: Επεισοδιακή παραίτηση του Οδυσσέα Δήμα - Το ξύλο και τα απειλητικά μηνύματα

17:58 | 05/10/2022

Η επίθεση κατά του Γιώργου Μαρκούλα στη διάρκεια των Αγώνων του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών, που διεξήχθησαν στο ΟΑΚΑ, είχε ως αποτέλεσμα την παραίτηση του Οδυσσέα Δήμα από την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών.

Η επίθεση κατά του Γιώργου Μαρκούλα στη διάρκεια των Αγώνων του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών, που διεξήχθησαν στο ΟΑΚΑ, είχε ως αποτέλεσμα την παραίτηση του Οδυσσέα Δήμα από την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών.

Κατα τη διάρκεια των αγώνων, δύο αθλητές, γρονθοκόπησαν τον Γιώργο Μαρκούλα, με αφορμή μία αντιδικία που υπάρχει από τον περασμένο Μάιο. Ο Μαρκούλας χτυπήθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά, ενώ αναμένεται άμεσα να προχωρήσει σε μηνύσεις.

Ο καυγάς, εκτονώθηκε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, ενώ στο σημείο των αγώνων κλήθηκε και η άμεσος δράση. Οι δύο νεαροί κρατήθηκαν προσωρινά από τους άνδρες της αστυνομίας του ΟΑΚΑ. Στη συνέχεια, οι δύο αρσηβαρίστες έδειξαν μετανιωμένοι από τις πράξεις τους, ζητώντας συγγνώμη από τον Μαρκούλα.

Το χρονικό της έντασης και τα απειλητικά μηνύματα

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν τον περασμένο Μάιο, όταν ο Μαρκούλας είχε αναλάβει τη διοργάνωση του Μεσογειακού Πρωταθλήματος Master και είχε ζητήσει από τον ομοσπονδία την αίθουσα άρσης βαρών του ΟΑΚΑ για να την προετοιμάσει.

Ο Οδυσσέας Δήμας αρνούνταν κατηγορηματικά να παραδώσει τα κλειδιά, με τους δυο αθλητές του να αναλαμβάνουν την υπεράσπιση του προπονητή τους φτάνοντας στο σημείο να στείλουν απειλητικά μηνύματα στον Μαρκούλα, ο οποίος τα ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αυτό φαίνεται πώς εξαγρίωσε περισσότερο τους δύο νεαρούς (ο ένας εκ των οποίων παρότι τιμωρημένος για ντόπινγκ προπονούνταν κανονικά στο ΟΑΚΑ υπό τις οδηγίες του Οδυσσέα Δήμα, παρότι δεν είχε τέτοιο δικαίωμα), οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να τον εκδικηθούν στους αγώνες του περασμένου σαββατοκύριακου (1-2/10).

pr1.jpg#asset:411532 pr2.jpg#asset:411533 pr3.jpg#asset:411534

Οι δύο αθλητές προπονούνταν με τον Δήμα, αλλά δεν έπρεπε να βρίσκονται στον χώρο καθώς ο ένας είναι τιμωρημένος για ντόπινγκ, ενώ ο άλλος φέρεται, με δηλώσεις του, να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Οι εξελίξεις αυτές έφεραν την παραίτηση του Οδυσσέα Δήμα από την ομοσπονδία, ενώ η ΕΟΑΒ αναμένεται να καλέσει σε πειθαρχικό τους δύο αθλητές και να τους τιμωρήσει δια βίου.

Πηγή: apexsports.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.