ΕΟΕ για Σεβαστή: «Πολύ μεγάλη απώλεια»

20:30 | 08/04/2021

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κολυμπάδης και τα μέλη της Ολομέλειας εκφράζουν σε ανακοίνωση τη μεγάλη τους θλίψη για το θάνατο του πρώην αθλητή και κορυφαίου παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού Βασίλη Σεβαστή σε ηλικία 72 ετών.

«Ο πρώην Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ διετέλεσε μέλος της Ολομέλειας της ΕΟΕ από το 2001 έως το 2012 και υπηρέτησε με πάθος και αφοσίωση τον ελληνικό Ολυμπισμό και αθλητισμό.

Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΕ εκφράζουν τα βαθιά συλλυπητήριά τους στην οικογένεια, τους οικείους, τον ΣΕΓΑΣ και όλη την οικογένεια του ελληνικού στίβου για την πολύ μεγάλη απώλεια.

Όσες και όσοι τον γνώριζαν και είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του στους αγώνες για τη πρόοδο του αθλητισμού στη χώρα μας, η απώλειά του αφήνει ένα πραγματικά δυσαναπλήρωτο κενό. Η μαχητικότητά του, το σθένος για την διεκδίκηση και ικανοποίηση των αιτημάτων του αθλητικού κινήματος και του κλασικού αθλητισμού ειδικότερα ας είναι οδηγός για όλους εμάς», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΕΟΕ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.