Έως 10 Ιουλίου στο Ηράκλειο ο Μπαδήμας - Αυτό είναι το πλάνο του για τον Εργοτέλη

11:19 | 30/06/2021

Την πρώτη του συνέντευξη έδωσε ο Νίκος Μπαδήμας, ως προπονητής του Εργοτέλη

Η ΠΑΕ Εργοτέλης έκανε την έκπληξη, ανακοίνωσε τις προηγούμενες ημέρες τον Νίκο Μπαδήμα, ως αντικαταστάτη του Γιάννη Ταουσιάνη στον πάγκο της ομάδας. Έπειτα από μια πενταετή παρουσία στον ΠΑΣ Γιάννινα σε υποδομές, αλλά και σε πρώτη ομάδα, ο Μπαδήμας θα βρεθεί για πρώτη φορά ως πρώτος προπονητής σε ανδρική ομάδα, με τον ίδιο να δίνει στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM την πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής του Εργοτέλη.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα δεν θα αλλάξει τρόπο παιχνιδιού, ότι δεν ήταν δύσκολο να πει ''ναι'' στην πρόταση του Εργοτέλη ενώ επεσήμανε ότι μέχρι τις 10 Ιουλίου θα βρεθεί στο Ηράκλειο, ενώ βρίσκεται σε αναμονή για την στελέχωση του τεχνικού τιμ.

Δείτε τι είπε μεταξύ άλλων:

Για την απόφασή του να αποδεχτεί την πρόταση του Εργοτέλη: «Καταρχάς οι άνθρωποι με προσέγγισαν όμορφα, αλλά είχα φυσικά και μια εικόνα της ομάδας τα δύο τελευταία χρόνια. Ήταν πραγματικά μια ομάδα που χαίρεσαι να τη βλέπεις. Έπαιζε επιθετικό ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο κυριαρχίας, τα νέα παιδιά βγάζουν πολλή ενέργεια και ένα κομμάτι ήταν ότι μου άρεσε αυτή η ιδέα με τα πολλά νέα παιδιά. Παρουσιάζοντάς μου το πλάνο τους δεν μου ήταν και πολύ δύσκολο να πω το ναι».

Για το αν είχε γίνει συζήτηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα να παραμείνει: «Είχαμε μια συζήτηση με τον πρόεδρο για τις υποδομές. Ήμουν δεμένος με τις υποδομές και το ξέρουν όλοι. Συζήτησα όμως με τον πρόεδρο και για την πρόταση που είχα από τον Εργοτέλη και από κοινού αποφασίστηκε να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Παραμένουν όμως πολύ καλές οι σχέσεις μας».

Για τη φιλοσοφία με την οποία πηγαίνει στον Εργοτέλη : «Έχει γίνει καταπληκτική δουλειά από τον κ. Ταουσιάνη, τον παρακολούθησα γιατί βρεθήκαμε και αντίπαλοι. Ήταν ομάδα που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας και αυτό θα προσπαθήσουμε να το συνεχίσουμε. Θα δούμε πίεση ψηλά, πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο, να κυνηγάμε κάθε μπάλα, αυτά που κάναμε και στις υποδομές στην Κ17, στην Κ19, αλλά και στη μεγάλη ομάδα του ΠΑΣ, τα οποία θα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε κι εκεί. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα, είναι μικρός ο μέσος όρος ηλικίας, υπάρχει οικογενειακό κλίμα κι αυτό επιθυμούμε να βγει προς τα έξω στο γήπεδο. Μέχρι τις 10 Ιουλίου περίπου θα είμαι στο Ηράκλειο, περιμένω να στελεχωθεί και το τιμ και θα κατέβω να οργανώσουμε την προετοιμασία της ομάδας».

Για το μέλλον του προπονητικά: «Βήμα-βήμα έρχονται τα πράγματα, δεν κάνεις πολλά σχέδια γιατί κάθε μέρα είναι διαφορετική στο ποδόσφαιρο. Φιλοδοξίες έχω, ξέρω ότι πρέπει να βελτιώνεσαι και να εξελίσσεσαι, αλλά σ’ αυτή τη δουλειά το βλέπεις μέρα με τη μέρα, δεν μπορείς να σχεδιάσεις πολύ μακριά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Eπίσημο: Αυτός είναι ο νέος προπονητής του Εργοτέλη

Η έκπληξη με Μπαδήμα και η παραμονή Σουτζή

Διπλή «κιτρινόμαυρη» ανανέωση

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.