Επαγγελματίες από την Κ17 οι Λαγουδάκης και Χνάρης!

15:57 | 15/05/2024

Για πρώτη φορά επί εποχής Μπούση γίνονται επαγγελματίες από την Κ17!

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει:

Με το βλέμμα στραμμένο στην Elite Ακαδημία της ομάδας μας, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι οι ποδοσφαιριστές, Κωνσταντίνος Λαγουδάκης και Μάνος Χνάρης, οι οποίοι αγωνίζονται στην Κ17, υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Ο Κωνσταντίνος Λαγουδάκης (γενν. 15/1/2008) ήρθε στον ΟΦΗ, από την ακαδημία του Παναθηναϊκού Ηρακλείου, σε ηλικία 13 ετών (2020-21) και αμέσως εντάχθηκε στο δυναμικό της Κ15, με την οποία αγωνίστηκε μέχρι τη σεζόν 2022-23. Από την σεζόν 2023-24 ανήκει στο ρόστερ της Κ17.

oficretefc-lagoudakis-k-329x235.jpg

Λίγο μετά τη υπογραφή του συμβολαίου του, ο νεαρός αμυντικός ανέφερε: «Η υπογραφή του πρώτου μου επαγγελματικού συμβολαίου ήταν κάτι ξαφνικό και δεν πίστευα ότι αυτή η στιγμή θα ερχόταν σε τέτοια ηλικία, όντας από τους μικρότερους που υπογράφουν επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα. Τα συναισθήματα μου είναι απερίγραπτα, είμαι πολύ χαρούμενος κ ευτυχισμένος για αυτό το μεγάλο βήμα και ανυπομονώ για τις στιγμές που έρχονται στην μελλοντική επαγγελματική μου πορεία. Ευχαριστώ πρωτίστως την οικογένεια μου, η οποία με στηρίζει και είναι δίπλα μου σε όλες τις στιγμές καθώς και την οικογένεια του ΟΦΗ που με βοηθά, με στηρίζει και πιστεύει σε εμένα και τις δυνατότητες μου. Θα συνεχίσω να δίνω το 110% του εαυτού μου στην ομάδα και υπόσχομαι ότι θα δουλεύω καθημερινά όλο και περισσότερο».

Ο Μάνος Χνάρης (γενν. 24/3/2008) ήρθε στον ΟΦΗ τη σεζόν 2019-20, από την ακαδημία Lido Soccer. Σε ηλικία μόλις 12 ετών εντάχθηκε στο δυναμικό της Κ15, με την οποία αγωνίστηκε μέχρι την αγωνιστική περίοδο 2022-23, ενώ από την σεζόν 2023-24 ανήκει στο ρόστερ της Κ17.

oficretefc-chnaris-m-330x235.jpg

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα που αγαπώ και με στήριζε όλα αυτά τα χρόνια, δίνοντας μου τα εφόδια για να συνεχίζω την προσπάθεια, θέτοντας νέους στόχους. Ευχαριστώ την οικογένεια μου που είναι πάντα εκεί στα δύσκολα και στα εύκολα, στις επιτυχίες και τις αποτυχίες. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του ΟΦΗ που πιστεύει σε μένα και μου ανοίγει το δρόμο για να ζήσω το όνειρο. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τον αδερφό μου, Κωνσταντίνο, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες υπέγραψε κι αυτός το δικό του συμβόλαιο», ανέφερε ο 16χρονος μέσος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αμφότεροι έχουν χριστεί διεθνής με τις μικρότερες ηλικιακά εθνικές ομάδες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


FACEBOOK


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.