Επασί: «Εφιάλτης στη Λιβαδειά, είχα ξεχάσει τι χρωμα έχει το πενηνταευρω. Στον ΟΦΗ ήρθε η απογείωση»

17:17 | 11/08/2022

Από τη Λιβαδειά και τα όσα εφιαλτικά έζησε, μέχρι την απογείωση στον ΟΦΗ.

Ο Ντέβις Επασί μίλησε στην ιστοσελίδα sportstonoto.gr και έκανε ένα σύντομο απολογισμό καριέρας, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον ΟΦΗ.

Τι θυμάσαι το πέρασμα σου από την Ελλάδα;

«Πέρασα 2,5 εφιαλτικά χρόνια στη Λειβαδιά, εγκαταλελειμμένος, χωρίς καμία βοήθεια, τρώγοντας σουβλάκια και έχοντας ξεχάσει τι χρωμα έχει το πενηντοευρω. Ευτυχώς το 2020 βρέθηκε ένας άνθρωπος που δεν τον γνώριζα, ο Λευτέρης Ήμελλος και ενώ είχα γυρίσει στη Γαλλία, με σκοπό να σταματήσω το ποδόσφαιρο, με έπεισε Δεκέμβρη μήνα να πάω στη Λαμία και να πληρώσει ο πρόεδρος, ο κύριος Παμουργιας 30.000 ευρώ για μα με αποκτήσει.

Εγώ αρνήθηκα να γίνει αυτό, γιατι αυτά τα χρήματα δεν έπρεπε να τα πάρει η Λειβαδια. Σε αυτό το σημείο ο Λευτέρης Ήμελλος με έπεισε ότι θα κάνω ένα καλο συμβόλαιο και θα ζήσω με αξιοπρέπεια. Μου έβγαλε εισιτήριο την ίδια μερα και με έφερε από το Παρίσι στην Αθήνα και από εκεί με πήγε στη Λαμία που έπαιξα 1,5 χρόνο και έζησα πολλές και ευχάριστες στιγμές χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, αφού ήμουν επιλογή του τεχνικού διευθυντή Δημήτρη Φαράντου, που ήταν ο μοναδικός καλός άνθρωπος που γνώρισα στη Λειβαδιά».

Ο Κομπότης;

«Κανένα σχόλιο»

Στον ΟΦΗ πώς ήταν τα πράγματα;

«Στον ΟΦΗ ήρθε η απογείωση. Μοναδική εμπειρία ο κόσμος και το πάθος του. Κάναμε μια καταπληκτική χρόνια κατακτώντας θέση στην εξάδα και αυτό ανταμείφθηκε με την μεταγραφή μου στην ΑΒΗΑ στη Σαουηδική Αραβία και τη συμμετοχή μου με την Εθνική ομάδα του Καμερούν, τώρα στα τελικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου…».

Θες να πεις κάτι άλλο κλείνοντας;

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη χώρα σας που μου άλλαξε τη ζωή προς το καλύτερο, όλους όσους με βοήθησαν και ειδικά τον Λευτέρη (Ήμελλο), ο οποίος με έπεισε, όπως προαναφέραμε, ότι πρεπει να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω, να παίζω δηλαδη ποδόσφαιρο…».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.