Επεισόδια και εισβολή οπαδών στην Τούμπα, διπλό του Άρη στο ντέρμπι!

22:12 | 28/11/2021

Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εισέβαλαν στο γήπεδο και με ρίψεις φωτοβολίδων διέκοψαν το παιχνίδι με τον Άρη.

Οι "κίτρινοι" ήταν μπροστά στο σκορ στο ντέρμπι με 1-0 και η ατμόσφαιρα όσο πλησιάζαμε στη λήξη στην Τούμπα... μύριζε μπαρούτι.

Αφού πρώτα πετάχτηκαν κροτίδες στο γήπεδο, στη συνέχεια είχαμε την εισβολή και την προσωρινή διακοπή του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με το σκορ στο 0-1.

Ο τέταρτος διαιτητής είπε ότι εφόσον διασφαλίζεται η ασφάλεια των παικτών, το παιχνίδι θα συνεχιστεί. Όντως έτσι έγινε. Μετά από αρκετή ώρα (περίπου 45 λεπτά) το ματς άρχισε ξανά και ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα, συγκεκριμένα ύστερα από δύο λεπτά, με τον Άρη να φεύγει με το διπλό από την έδρα του "αιωνίου" αντιπάλου με το γκολ του Μαντσίνι στο 41'.

Ο ΠΑΟΚ πλέον αισθάνεται την "καυτή" ανάσα του ΟΦΗ, ο οποίος είναι στην 4η θέση, στο -1 από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Σίντκλεϊ, Τέιλορ, Σβαμπ(61' Μιτρίτσα), Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ, Μούργκ(46' Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι(61' Άκπομ)

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Ντιαγέ(73' Ματίγια), Τζέγκο, Ματέο Γκαρσία, Σάσα, Μαντσίνι(67' Γκάμα), Καμαρά(74' Μάνος)


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.