Επεισόδια στο Παναχαϊκή-Αιγάλεω - Τραυματίστηκε από κροτίδα ο προπονητής Χαραλαμπίδης!

Με τον βοηθό προπονητή, Γιώργο Αλεξόπουλο στον πάγκο συνέχισε το Αιγάλεω τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Παναχαϊκή, καθώς ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από τη ρίψη κροτίδας - Πρόκριση με 1-0 για τους Πατρινούς

Επεισόδια και διακοπή για περίπου 25 λεπτά είχαμε στο παιχνίδι της Παναχαϊκής με το Αιγάλεω για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, στο 75' μετά το 1-0 της Παναχαϊκής, έπεσαν κροτίδες στον πάγκο των φιλοξενούμενων με τον προπονητή του Αιγάλεω, Απόστολο Χαραλαμπίδη να πιάνει το αυτί του πέφτοντας στο έδαφος.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά από διακοπή 25 περίπου λεπτών, με το Αιγάλεω να συνεχίζει στον πάγκο με τον Γιώργο Αλεξόπουλο να αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή. Κι αυτό γιατί ο Απόστολος Χαραλαμπίδης έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το γκολ του Κυβελίδη στο 74' ήταν αρκετό για την Παναχαϊκή, η οποία διατήρησε το 1-0 ως το τέλος, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, σε ένα ματς όμως που αμαυρώθηκε από τα επεισόδια.

Πηγή: gazzetta.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.