Επεισόδιο στην Βουλή ανάμεσα σε Βασιλειάδη και Καραμανλή

18:16 | 13/05/2019

Ανέβηκαν οι τόνοι στη συζήτηση για την τροπολογία της αναδιάρθρωση με αναφορές στην «παράγκα».

Από έντονες διαφωνίες συνδυάστηκε η συζήτηση της τροπολογίας για την αναδιάρθρωση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Οι τόνοι μάλιστα ανέβηκαν ανάμεσα στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και την υπεύθυνη αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή, μετά την ομιλία του πρώτου. 

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στα επεισόδια που έγιναν στα επίσημα του ΟΑΚΑ στον πρόσφατο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

«Παρακολουθήσαμε τελικό κεκλεισμένων των θυρών, από τον οποίον δεν έλειψαν τα επεισόδια μεταξύ των καλεσμένων. Στο μπάσκετ με την παρέμβασή σας τα κάνατε χειρότερα. Με ότι καταπιάνεστε το κάνετε χειρότερο. Ρίχνετε το μπαλάκι στην ΕΠΟ για να διορθωθούν οι αδικίες. Γιατί καθυστερήσατε;» είπε μεταξύ άλλων η Άννα Καραμανλή.

«Η άποψη μου είναι ότι πρέπει να υπάρχουν τρεις κατηγορίες των 10 ομάδων. Όλοι ήξεραν τι θα γίνει από τον Αύγουστο. Η ΕΠΟ και η Λίγκα μου ζήτησαν οι αλλαγές να γίνουν τώρα. Στις 9/4 έστειλε η ΕΠΟ τις αλλαγές. Υπήρξαν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, που είχαν στο παρελθόν βαρίδια από απατεώνες και ταλαιπωρήθηκαν» απάντησε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν με τον υφυπουργό Αθλητισμού να λέει μεταξύ άλλων… «Με ότι καταπιάνομαι δεν γίνεται «παράγκα». Αναπολήστε τώρα το παλαιό καθεστώς. Αναπολήστε το…»

«Εσείς την παράγκα την κάνατε πολυκατοικία!» ανταπάντησε η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Διαφωνίες για την τροπολογία της αναδιάρθρωσης υπήρξαν εκτός από τη Νέα Δημοκρατία, από το Κίνημα Αλλαγής, το ΚΚΕ, το Ποτάμι, αλλά και από την Χρυσή Αυγή.

Πηγή: sdna.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.