Έπεσε ξύλο στο Δ.Σ. της Super League 2!

18:48 | 01/03/2023

Μεγάλη ένταση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος

Εκρηκτικό ήταν το κλίμα ανάμεσα στους εκπροσώπους των ομάδων στη διέρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 που διεξήχθη την Τετάρτη (με θέμα την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος ή μη μετά τη συνάντηση της ειδικής επιτροπής με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και τον πρόεδρο της Stoiximan Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Υπήρξαν αρκετές φωνές, διαφορετικές απόψεις και ένταση που με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν ξέφυγε και άλλο ώστε να γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ιστοσελίδα SDNA αναφέρει πως οι εκπρόσωποι της Κηφισιάς και του Διαγόρα Ρόδου, οι κ.κ. Λευτέρης Πρίτσας (πρόεδρος Κηφισιάς) και Χρήστος Παπαδημητρίου (αντιπρόεδρος Διαγόρα) αρχικά λογομάχησαν από μία παρεξήγηση που δημιουργήθηκε, οι τόνοι στη συνέχεια ανέβηκαν ακόμη περισσότερο και στο τέλος έφτασαν να έρθουν στα χέρια και να ανταλλάσσουν γροθιές όπως επιβεβαιώνουν παρευρισκόμενοι, πριν προλάβουν να τους χωρίσουν οι ψυχραιμότεροι!

Οπως έχουμε αναφέρει, η καρέκλα του Λεουτσάκου πλέον «τρίζει» και ήδη έχει πολλούς «εχθρούς» απέναντί του, κυρίως τις ομάδες που θέλουν να επαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.