«Έπεσε» στην Πάτρα ο ΟΦΙ - τα γκολ της αναμέτρησης

16:00 | 24/01/2021

Η ομάδα του Παπαματθαιάκη ηττήθηκε με 2-0 από την Παναχαϊκή - ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες

Χωρίς βαθμό φεύγει από την Πάτρα η ομάδα του ΟΦΙ. Έπειτα από ένα στείρο 0-0, η Παναχαϊκή του Νίκου Παπαδόπουλου έγινε πιο επιθετική στην επανάληψη ενώ όλα άρχισαν και... τελείωσαν στο 54'. Ο διαιτητής Βεργέτη είδε χέρι του Μπασουέρο, έδωσε πέναλτι σε προσπάθεια του Αραβίδη με την κρητική ομάδα να μένει μέ παίκτη λιγότερο και τον Αραβίδη να κάνει το 1-0 με δυνατή εκτέλεση.

Στο 81' έγινε το 2-0 με φοβερό γκολ του Μπάτροβιτς Ο τρόπος με τον οποίο ξεμαρκαρίστηκε ο Μπάτροβιτς ήταν για... σεμινάριο και το πλασέ του ιδανικό για να κάνει το 2-0 κόντρα στους Κρητικούς.

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Σούλης, Πλιάτσικας, Πατάπης, Αποστολόπουλος (69′ Πάνος), Σταμόπουλος (86′ Μπελεζάκης), Μουστακόπουλος, Ανάκογλου (69′ Αργυρόπουλος), Τσερούτι (54′ Αραβίδης), Γιούσης, Μπάτροβιτς, Κουσκουνάς (86′ Μασούρας).

ΟΦ Ιεράπετρας (Παπαματθαιάκης): Παπαδόπουλος, Μασουέρο, Σμίλτος, Καπίας, Καψάλης (77′ Πριόνας), Λεμονής (90′ Καλλιμάνης), Αρναούτογλου, Βογιατζής, Φουάσης (64′ Τσακμάκης), Κούστα (77′ Γκίνη), Ντάλα Κόστα (64′ Γκούφα)


Δείτε τα δύο γκολ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.