Επέστρεψαν οι… Ελπίδες του ΟΦΗ

17:58 | 18/11/2020

Οι Έλληνες διεθνείς προπονήθηκαν κανονικά σήμερα στο ΒΑΚ.

Ο ΟΦΗ συνέχισε το μεσημέρι την προετοιμασία του ενόψει Βόλου (23/11). Οι Ουές, Διαμαντής και Μπαλογιάννης τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του Σίμου, ενώ ο Σελίμοβιτς αναμένεται απόψε στο Ηράκλειο.

Την Πέμπτη (19/11) θα υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό και όταν γίνει γνωστό το αποτέλεσμα, θα γυμναστεί με την υπόλοιπη ομάδα. Η ενημέρωση:

«Με την επιστροφή των διεθνών, Abdul Weiss, Απόστολου Διαμαντή και Κωνσταντίνου Μπαλογιάννη ολοκληρώθηκε μια ακόμη ημέρα προετοιμασίας της ομάδας μας, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (23/11) με τον Βόλο.

Ο Διαμαντής, ο οποίος αγωνίστηκε στο α’ ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης με την Σκωτία, ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ κανονικά προπονήθηκαν οι Weiss και Μπαλογιάννης.

Ο Απόστολος Γιάννου έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Θοδωρής Μίγγος, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, έκανε θεραπεία.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Πραξιτέλης Βούρος. Οι Νίκος Μαρινάκης και Felipe Souza ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν για μια ακόμη ημέρα οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Vahid Selimovic, ο οποίος επιστρέφει απόψε στο Ηράκλειο και ο Adil Nabi.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και τεχνικής, παιχνίδια κατοχής σε μικρούς χώρους και άσκηση τακτικής με τελειώματα.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη (19/11) στις 11:00 στο Παγκρήτιο στάδιο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.