Επέστρεψε με διπλό ρόλο στον ΟΦΗ ο Δημήτρης Μάρκος

13:10 | 17/06/2024

Μετά από δύο χρόνια επιστρέφει στον ΟΦΗ - Ποιος θα είναι ο ρόλος του.

Ο Δημήτρης Μάρκος επέστρεψε στον ΟΦΗ και ουσιαστικά αυτή τη φορά θα έχει διπλό ρόλο στην ομάδα. Εκτός από το ότι θα ενισχύσει το τμήμα σκάουτιγκ της πρώτης ομάδας μαζί με τον Χρήστο Παπαντωνόπουλο (σε συνεργασία πάντα με τον Δέλλα), θα οργανώσει και το τμήμα σκαουτιγκ της ακαδημίας μαζί με τους Ελευθεριάδη, Συκιωτάκη, αλλά και τους τεχνικούς διευθυντές των ακαδημιών σε Αθήνα, Ρέθυμνο, Χανιά.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Ο Δημήτρης Μάρκος επιστρέφει στην οικογένεια του ΟΦΗ και αναλαμβάνει έναν ευρύτερο ρόλο στο τμήμα scouting της πρώτης ομάδας και στην οργάνωση του ίδιου τμήματος της Elite Ακαδημίας.

Γεννήθηκε στο Κιλκίς στις 31 Ιανουαρίου 1971. Είναι Έλληνας παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος άρχισε την καριέρα του το 1987 στη Νάουσα, σε ηλικία μόλις 16 ετών. Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Παναθηναϊκό, Sheffield United, Καλαμάτα, ΑΕΚ, Άρη Θεσσαλονίκης και ΠΑΟΚ.

Έχει χριστεί διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας μας τα χρώματα της οποίας έχει φορέσει συνολικά σε 17 ματς, έχοντας πετύχει ένα γκολ.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ακολούθησε αυτή του σκάουτερ. Τα πρώτα χρόνια συνεργάστηκε με την ΑΕΚ ενώ από το καλοκαίρι του 2013 υπήρξε επικεφαλής στο τμήμα scouting του Παναθηναϊκού. Από το 2018 μέχρι το 2022 αποτέλεσε τον επικεφαλής του Τμήματος Scouting της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ενώ τους τελευταίους μήνες ανάλαβε τον ίδιο ρόλο στην ΠΑΕ Κηφισιά.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.