Επέστρεψε στις νίκες ο ΑΟΧ - Κισσαμικός

19:50 | 30/04/2018

Εύκολο απόγευμα για τον ΑΟΧ - Κισσαμικό στα Χανιά (2-0) απέναντι στον Παναιγιάλειο

Η ομάδα των Χανίων νίκησε 2-0 τον Παναιγιάλειο στην Κρήτη, παρέμεινε 4η και είναι στο -6 από την τρίτη Παναχαϊκή. Το 1-0 για τους "κυανόλευκους" έκανε στο 7' ο Παντελάκης με κεφαλιά μέσα από την περιοχή, έπειτα από κόρνερ του Σάλιακα. Στο 16', ο Λέο έδωσε στον Σάλιακα, ο οποίος με σουτ έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα.

Στο 20' ακυρώθηκε γκολ του Παναιγιάλειου, όταν ο Κόκκορης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Στο 94ο λεπτό η "Μαύρη Θύελλα" έφτασε κοντά στο να μειώσει το σκορ, αλλά το σουτ του Μηλιώτη από μακρινή απόσταση χτύπησε στο δοκάρι.Ο ΑΟΧ Κισσαμικός είναι για έξι παιχνίδια αήττητος, ενώ για τον Παναιγιάλειο, που είναι σε θέση υποβιβασμού, αυτή ήταν η δεύτερη ήττα μέσα σε πέντε μέρες, καθώς την Πέμπτη (26/4) είχε χάσει 0-7 από τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ".

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Παντελάκης, Μαρκοπουλιώτης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης (71′ Βρεττός), Γκίνη (90+3′ Καραγεώργης), Λεμονής, Σάλιακας (87′ Αποστολίδης), Χαλκιαδάκης, Λέο.

Παναιγιάλειος (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Γραμματίκας, Σμίλτος, Γκούμας, Βλάχος (68′ Χαρίτος), Μηλιώτης, Γαβριηλίδης, Σταματής (46′ Δοξάκης), Κανάλς (90+3′ Καναβέτας), Κόκκορης, Ζαφειράκης.

πηγή: sport24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.