Επετειακή εκδήλωση του μπασκετικού Εργοτέλη

09:15 | 21/02/2018

Σε μια ζεστή, οικογενειακή και άκρως Εργοτελίτικη βραδιά, το μπάσκετ του συλλόγου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ενώ τίμησε και ανθρώπους που έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη του τμήματος.

Τιμώμενα πρόσωπα ο παλαιός πρόεδρος του τμήματος Τάκης Βασιλειάδης και οι αρχηγοί της ανδρικής ομάδας της αγωνιστικής χρονιάς 2009-10 Βασίλης Κομψελης, Μηνάς Συντιχάκης και Ανδρέας Παναγιωτάκης οι οποίοι οδήγησαν την ομάδα στην άνοδο στις εθνικές κατηγορίες έπειτα από την κατάκτηση του τότε πρωταθλήματος Κρήτης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του ΓΣ Γιώργος Στειακάκης ,οι αντιπρόεδροι Λευτέρης Καραταράκης και Γιώργος Κατρινάκης και το μέλος του ΔΣ Νίκος Χουλιέρης οι οποίοι απένειμαν και τις τιμητικές πλακέτες.

Η φετινή χρονιά, 50 χρόνια από την ίδρυση του τμήματος έχει επετειακό χαρακτήρα και θα υπάρχουν αρκετές δράσεις στο πνεύμα του εορτασμού τους προσεχείς μήνες.

Για τους μικρούς αθλητές υπήρχε διαγωνισμός για την καλύτερη αποκριάτικη αμφίεση, στον οποίο κέρδισε ο μικρός Ιάσωνας Παπουτσάκης παίρνοντας ένα σχετικό Εργοτελιτικο δώρο! Στις εκπλήξεις της βραδιάς οι 2 τούρτες γενεθλίων για τον προπονητή Αλέξη Χριστοδούλου και την αθλήτρια Σταυρούλα Βάβαλη οι οποίοι είχαν τα γενέθλια τους την ιδία μέρα.

Η επιτροπή μπάσκετ του Εργοτέλη με ανακοίνωσή της ευχαριστήσει όσους φίλους της ομάδας παραβρεθήκαν, τους γονείς και τα παιδιά της ακαδημίας, τους αθλητές και προπονητές καθώς και τους δωροθέτες για την λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποιήθηκε.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.