Επιβεβαιώνει για Άρη ο Προσινέτσκι

19:45 | 23/03/2023

Συνομιλίες με τον Ρόμπερτ Προσινέτσκι για τη θέση του προπονητή του Άρη φέρεται να είχε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου από τη Θεσσαλονίκη, Ρόμπερτ Παλίκουτσα. 

Μιλώντας στην ιστοσελίδα «sportklub.n1info.hr», της πατρίδας του, ο 54χρονος πρώην άσος των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, τόνισε μεταξύ άλλων: «Ήμουν στην Ελλάδα πριν από μερικές ημέρες, συζητήσαμε, αλλά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να δηλώσω. Με κάποιον τρόπο οι δημοσιογράφοι το ανακάλυψαν, αν και θα ήταν καλύτερο να μην γινόταν γνωστό. Είμαι διαθέσιμος προπονητής και είναι μια κατάσταση η οποία με ανησυχεί και δεν με κάνει να νιώθω άνετα. Οπότε, μιλάω με διάφορα κλαμπ, κάτι θα προχωρήσει και κάτι άλλο όχι. Περιμένω την απάντησή τους. Σε τέτοιες διαπραγματεύσεις υπάρχει και η πιθανότητα της συμφωνίας αλλά κι αυτή της διαφωνίας. Η προοπτική είναι να αναλάβω από το καλοκαίρι του 2023».

Το όνομα του 54χρονου Προσινέτσκι βγήκε στη δημοσιότητα προ ημερών, ωστόσο διαψεύστηκε από την ΠΑΕ Άρης. Όπως φαίνεται, όμως, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Αυτό που θεωρείται δεδομένο είναι πως μέχρι και την ολοκλήρωση των Play Off, ο Άρης θα έχει στον πάγκο του τον Απόστολο Τερζή, με στόχο την εξασφάλιση του τελευταίου ευρωπαϊκού εισιτηρίου, το οποίο οδηγεί στα προκριματικά του UEFA Europa Conference League.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.