Ένα μήνα εκτός ο Παπαστεριανός, γλύτωσε τα χειρότερα ο Βουό

21:02 | 13/03/2018

Οι αρχικές εκτιμήσεις που υπήρχαν για τον τραυματισμό του Μανόλη Παπαστεριανού δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν, με τον παίκτη να μένει εκτός δράσης για ένα μήνα.

Ο πλέον πολύτιμος παίκτης του εφετινού ΟΦΗ τραυματίσθηκε στον αγώνα με Τρίκαλα όπου και έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τους φόβους εξαρχής να κάνουν λόγο για θλάση, οι οποίοι επιβεβαιώθηκαν με τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε. Θλάση στη βραχέα κεφαλή δικεφάλου στο αριστερό πόδι, ουσιαστικά μερική ρήξη και απουσία βάσει της ιατρικής εκτίμησης για έναν τουλάχιστον μήνα, είναι η διάγνωση για τον Παπαστεριανό, ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει θεραπεία.

Αυτό σημαίνει πως θα μπορέσει να βοηθήσει και πάλι την ομάδα μετά τη διακοπή του Πάσχα και θα χάσει τους σημαντικούς αγώνες που περιμένουν τον ΟΦΗ μέχρι τότε. Ήδη ο Παπαδόπουλος καταστρώνει τα πλάνα του για τη συνέχεια, χωρίς να υπολογίζει τον υπέρ πολύτιμο παίκτη του. 

Αντίθετα με τον Παπαστεριανό τα νέα για τον Πάτρικ Βουό είναι καλύτερα, καθώς ο Ιβοριανός έχει υποστεί απλό τράβηγμα, παρόλα αυτά δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον Σαββατιάκο εκτός έδρας αγώνα με την Καλλιθέα. Και ο Ιβοριανός έχει αρχίσει θεραπευτικό πρόγραμμα και θα προσπαθήσει να είναι ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα με τον Εργοτέλη στις 24/3. 

Οι δύο αυτές απουσίες σκιάζουν την προετοιμασία για τον αγώνα στην Καλλιθέα, παρόλα αυτά υπάρχουν και ευχάριστα νέα, καθώς οι Μονιάκης, Φαζός και Περογαμβράκης την Τρίτη (13/3) προπονήθηκαν κανονικά και δίχως να έχουν πρόβλημα, κάτι που σημαίνει πως θα μπορεί να είναι και στην αποστολή του αγώνα. Ειδικά για τον Περογαμβράκη κάτι τέτοιο θα είναι σημαντικό, καθώς δεν έχει καταφέρει ως τώρα να βοηθήσει την ομάδα του εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού που είχε στην έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς. 

Η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου (17/3 στις 3:00) θα συνεχισθεί την Τετάρτη με προπόνηση η οποία θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα και θα γίνει στο ΒΑΚ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.