Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για Αθηναίου - επιστρέφει ο Μάντζαρης

07:51 | 19/08/2019

Στην προετοιμασία της Εθνικής γυρίζει εσπευσμένα ο Βαγγέλης Μάντζαρης, που θα ταξιδέψει στην Κίνα με στόχο να καλύψει το κενό του Κώστα Σλούκα και του Γιάννη Αθηναίου.

Άσχημες ήταν οι επίσημες εξελίξεις όσον αφορά τον τραυματισμό του Γιάννη Αθηναίου, καθώς επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο και οι φόβοι που υπήρξαν από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού του.

Ο διεθνής γκαρντ τραυματίστηκε στα μισά της 2ης περιόδου στον αγώνα της Εθνικής με την Σερβία και σύμφωνα με την μαγνητική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Έτσι, με τον Σλούκα να μένει στην Αθήνα, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ήθελε να πάρει μαζί του για τους αγώνες με την Ιορδανία, την Κίνα και μία εκ των Τουρκία / Σενεγάλη και τον Κόνιαρη και τον Αθηναίου. Αν ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε ξεπερνούσε τον τραυματισμό του στη γάμπα, τότε ένας γκαρντ θα έμενε εκτός και θα έμπαινε στο αεροπλάνο για να γυρίσει στην Ελλάδα. Τώρα, μετά το πρόβλημα με τον Αθηναίου, ο Σκουρτόπουλος έμεινε με δύο γκαρντ (Καλάθη - Κόνιαρη) και γι' αυτό επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Μάντζαρη που θα διακόψει τις διακοπές του και δεν θα ταξιδέψει στο Καζάν για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Ούνικς. Θα ενσωματωθεί ξανά στην Εθνική, θα βοηθήσει στα τρία φιλικά κι αν ο Σλούκας δε νικήσει τον χρόνο, θα μπει στη δωδεκάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Σερβία «προσγείωσε» την Εθνική

O Γιάννης ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ!

Η συγκλονιστική ερμηνεία της Α. Ζαννή στον Εθνικό Ύμνο

Αποκαλυπτικός Μπούσης - τι είπε για Εθνική, Γιάννη και το μπάσκετ του ΟΦΗ

Τέλος τα εισιτήρια για το Ελλάδα-Σερβία

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.