Επικεντρώνεται στη ξένη αγορά

08:35 | 18/07/2018

Όσο περνούν οι ημέρες, τόσο και αυξάνονται οι πιθανότητες οι δύο επόμενες και τελευταίες κατά τα φαινόμενα μετεγγραφές του ΟΦΗ, να είναι από το εξωτερικό.

Για την άμυνα οι περιπτώσεις Σαρρή και Παπάζογλου ήταν οι πρώτες στη σχετική λίστα, όμως για διαφορετικούς λόγους οι κάθε μία δεν δείχνουν την παρούσα στιγμή να συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες. Παράλληλα έχουν εντοπιστεί δύο περιπτώσεις παικτών, οι οποίες έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του ΟΦΗ και τις οποίες εξετάζουν περισσότερο. 

Αναφορικά με την επίθεση, οι επιλογές από την ξένη αγορά έδειχναν να είχαν προτεραιότητα εξ’ αρχής. Η ιδιαιτερότητα της θέσης καθώς και τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν, καθιστούν την επιλογή να παρουσιάζει συγκεκριμένες δυσκολίες και όλα δείχνουν πως ο «εκλεκτός» θα βρεθεί όταν η ομάδα θα βρίσκεται στο Καρπενήσι για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. 

Ενόψει της αναχώρησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος αναμένεται να γνωστοποιήσει εντός της ημέρας τους παίκτες που θα συμπεριλάβει στην αποστολή. Πάνω κάτω οι παίκτες που θα μετέχουν σε αυτή είναι ήδη γνωστοί και το ενδιαφέρον στρέφεται στον Εμπεσίλιο. Αν ο Ολλανδός μέσος είναι μέσα σε αυτούς που θα ταξιδεύσουν για την κωμόπολη της Ευρυτανίας, οι πιθανότητες να γίνει παίκτης του ΟΦΗ θα αυξηθούν κατακόρυφα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.