Επικυρώθηκε η βαθμολογία των playouts

12:12 | 03/08/2020

Το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε την επικύρωση της βαθμολογίας των playouts με την Ξάνθη και τον Πανιώνιο να ψηφίζουν με επιφύλαξη.

Η πρώτη απόφαση που πάρθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Super League αφορά την βαθμολογία των playouts. Παρά το γεγονός ότι τόσο η Ξάνθη όσο και ο Πανιώνιος εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους αποφασίστηκε η επικύρωσή της.

Από την πλευρά της η Ξάνθη ψήφισε με επιφύλαξη διότι θεωρεί ότι δεν είναι νόμιμο να διεξαχθούν αγώνες μπαράζ. Η Ακριτική ομάδα με επιστολή που είχε στείλει προς τον πρόεδρο της Super League, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, τόνιζε ότι η επιθυμία για άμεσο ορισμό του αγώνα μπαράζ αποτελεί παραβίαση του καταστατικού.

Από την πλευρά του ο Πανιώνιος ψήφισε την επικύρωση με επιφύλαξη διότι θεωρει ότι ουδείς πρέπει να υποβιβαστεί, αλλά και να προβιβαστεί στην Super League.

Φυσικά, η επικύρωση της βαθμολογίας σημαίνει ότι εάν δεν προχωρήσει η αναδιάθρωση των κατηγοριών ο Πανιώνιος θα υποβιβαστεί στη Super League 2, ενώ η Ξάνθη θα δώσει αγώνες μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.