Επιμένει ο Βασιλειάδης για την αναδιάρθρωση

15:27 | 27/03/2019

Τριπλή παρουσία από πλευράς ΟΦΗ στη συνάντηση

Με... τριπλή παρουσία ο ΟΦΗ βρέθηκε στη συνάντηση με τον Υφυπουργό για την αναδιάρθρωση. Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Πουρσανίδης, ο Γιώργος Σαμαράς καθώς και ο Μιχάλης Μπούσης ήταν οι εκπρόσωποι της κρητικής ομάδας οι οποίοι βρέθηκαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Από την πλευρά της Λίγκας το παρόν έδωσαν οι Γκαγκάτσης και Μπαταγιάννης, από την ΑΕΛ Μάρκου, από τον Αστέρα Τρίπολης Δημήτρης Μποροβήλος, από τον Πανιώνιο Δάρας, από τον ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης και από τον Απόλλωνα Μονεμβασιώτης.

Οι ομάδες ζήτησαν να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων για τη νέα σεζόν και να παραμείνει ως έχει η μεγάλη κατηγορία με 16 ομάδες και τα εν ισχύ συμβόλαια με την ΕΡΤ, αφού σύμφωνα με τους ίδιους η συνεργασία είναι απολύτως επιτυχημένη.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης εμφανίστηκε από την αρχή ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά τις προθέσεις του για την αναδιάρθρωση. Μάλιστα, σε ατάκα του Βαγγέλη Μπαταγιάννη που αστειευόμενος ρώτησε όταν έφτασε στη συνάντηση και βλέποντας τον υφυπουργό να κρατά κάτι χαρτιά «αν αυτή είναι η τροπολογία;» η απάντηση που έλαβε ήταν «έχουμε ξεκαθαρίσει τι είναι εκτός ατζέντας».

Με τον τρόπο αυτό, θέλησε να επαναλάβει πως στο θέμα της αναδιάρθωσης είναι κάθετος και έχει σκοπό να την προχωρήσει ανεξαρτήτως των όποιων αντιδράσεων μπορεί να υπάρξουν. Μάλιστα, σε εκείνο το σημείο επενέβη και ο Μάκης Γκαγκάτσης που επίσης αστειευόμενος είπε «Την έχει στο συρτάρι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτα στον Βασιλειάδη και μετά στην έφεση

Κρίσιμη συνάντηση Βασιλειάδη με Superleague για την αναδιάρθρωση

Και ο Μπούσης στη συνάντηση με Βασιλειάδη!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.