Επίσημα με Παπαδόπουλο μέχρι τον επόμενο

19:26 | 20/05/2024

Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα εκτελεί χρέη υπηρεσιακού προπονητή της Εθνικής Ανδρών.

Η Εθνική ποδοσφαίρου της Ελλάδας δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του Γκουστάβο Πογέτ και χωρίς να έχει βρει ακόμη τον αντικαταστάτη του, η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ό Νίκος Παπαδόπουλος θα εκτελέσει χρέη προπονητή στα φιλικά παιχνίδια με Γερμανία και Μάλτα.

Μετά τον αποκλεισμό από το Euro 2024, η Εθνική ποδοσφαίρου της Ελλάδας έχει τις τελευταίες καλοκαιρινές της υποχρεώσεις στις αρχές Ιουνίου, με τους φιλικούς αγώνες κόντρα σε Γερμανία και Μάλτα, στις οποίες θα οδηγήσει τη “γαλανόλευκη” ως πρώτος προπονητής, ο Νίκος Παπαδόπουλος. Η ΕΠΟ ανακοίνωσε μάλιστα κι επίσημα το γεγονός.

Η ενημέρωση από την ΕΠΟ:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα εκτελεί χρέη προπονητή της Εθνικής Ανδρών μαζί με την προπονητική του ομάδα για τα φιλικά με τη Γερμανία στις 7 Ιουνίου 2024 στο Borussia Park του Monchengladbach (21:45 ώρα Ελλάδας) και τη Μάλτα στις 11 Ιουνίου 2024 στο MGG Arena Grodig του Salzburg (18:00 ώρα Ελλάδας). Τη διεξαγωγή του φιλικού με την Μάλτα ενέκρινε η Ε.Ε. της Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση.

2. Ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου και ώρα 16:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

3. Η Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση των Μελών της ΕΠΟ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024 στην Αθήνα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.