Επίσημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Βολικάκης

09:17 | 01/03/2020

Με μέτρια εμφάνιση και στο όμνιουμ, αλλά πανηγυρίζοντας και επίσημα την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ολοκλήρωσε ο Χρήστος Βολικάκης την παρουσία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας του Βερολίνου. 

Ο Έλληνας πρωταθλητής έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και περιορίστηκε στη 14η θέση στο σύνθετο αγώνισμα, όπου το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γάλλος Μπενζαμέν Τομά, ακολουθούμενος από τον Ολλανδό Γιαν Βίλεμ Φαν Σιπ και τον Βρετανό Μάθιου Γουόλς.

Ο Βολικάκης, ο οποίος συμμετείχε στο Βερολίνο και στο σκρατς, όπου κατετάγη 13ος, στρέφει πλέον το βλέμμα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπου στοχεύει σε μία διάκριση.

«Περάσαμε από χίλια κύματα χαρήκαμε νίκες, στεναχωρηθηκαμε από ήττες, σηκώσαμε την Ελληνική σημαία ψηλά όπως οφείλουμε να κάνουμε παλέψαμε σκληρά δύο χρόνια για την πολυπόθητη ολυμπιακή πρόκριση, φτάσαμε εδώ στο Βερολίνο άρρωστοι και ταλαιπωρημένοι αλλά δεν το βάλαμε κάτω και να που ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε σήμερα και επίσημα την πρόκριση μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Τέταρτοι Ολυμπιακοί Αγώνες για μένα και νιώθω πιο διψασμένος από ποτέ για διάκριση. Σας ευχαριστώ πολύ όλους που είστε κοντά μου , από εσάς παίρνω δύναμη», ήταν το μήνυμα του Βολικάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.