Επίσημο: Στην Αρμάνι ο Λουίς Σκόλα!

09:00 | 30/09/2019

Η Αρμάνι Μιλάνο λίγες μόνο μέρες πριν την έναρξη της Euroleague, ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Αργεντινού, καλωσορίζοντάς τον στις τάξεις της.

Ο 39χρονος Αργεντινός, ο οποίος πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας που τελείωσε πριν δύο εβδομάδες, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο με την Εθνική ομάδα της χώρας του βρήκε νέα στέγη, με την ιταλική ομάδα και τον Έτορε Μεσίνα να του ανοίγουν την αγκαλιά τους.

«Έχουμε υπογράψει, τώρα θα δούμε πότε θα είναι διαθέσιμος. Ελπίζουμε να τον έχουμε για το ματς της Πέμπτης (με την Μπάγερν Μονάχου)», ήταν τα λόγια του Μεσίνα μετά το παιχνίδι με την Μπρέσια, για το Ιταλικό πρωτάθλημα. Λίγο αργότερα η Αρμάνι τον ανακοίνωσε μέσω twitter.

Ο Λουίς Σκόλα, λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωσή του από τη νέα του ομάδα, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως "Μιλανέζος", στις οποίες έκανε μνεία και στον νέο του προπονητή: "Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να παίξω στην Αρμάνι Μιλάνο σε αυτή τη φάση της καριέρας μου. Είναι ακόμα πιο ξεχωριστό για μένα το γεγονός ότι μου δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστώ για έναν προπονητή όπως ο Έτορε Μεσίνα. Θα είναι διασκεδαστικό".

Νωρίτερα, την μεταγραφή του σχολίασε και ο GM της Αρμάνι, Χρήστος Σταυρόπουλος: "Θέλαμε τον Λουίς Σκολα γιατί, λαμβάνοντας υπόψη την αξία του σαν παίκτη, έχει τα χαρακτηριστικά που θέλουμε στους παίκτες μας για το φετινό μας πλάνο".

Ο Σκόλα επιστρέφει στην Ευρώπη μετά το 2007 και την αποχώρησή του από την Μπασκόνια.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.