Επίσημο: Στην Επισκοπή ο Νοικοκυράκης

11:07 | 31/08/2021

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του Capitano.gr και ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης παραχωρήθηκε δανεικός από τον ΟΦΗ στην ομάδα της Επισκοπής

Ηρόδοτος και Επισκοπή ήταν οι ομάδες που ήθελαν τον κρητικό επιθετικό, με την ομάδα του Ρεθύμνου να αποσπά τελικά την υπογραφή του, ως δανεικός για ένα χρόνο από τον ΟΦΗ, όπως σας είχε ενημερώσει το Capitano.gr

H ανακοίνωση της Επισκοπής:

Ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης είναι η νέα μεταγραφή με δανεισμό από τον ΟΦΗ για την ομάδα μας. Ένας πολλά υποσχόμενος 19χρονος επιθετικός ποδοσφαιριστής που έρχεται στο Ρέθυμνο για να δικαιώσει όσους τον πίστεψαν αλλά και να δείξει ότι δικαιούται να αγωνίζεται τουλάχιστον σε αυτό το επίπεδο.
Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Νοικοκυράκη με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ ΟΦΗ για έναν χρόνο.
Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 4 Οκτωβρίου του 2001 στο Ηράκλειο και έχει ύψος 1.75μ..
Ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός με επιτυχία τόσο στη δεξιά όσο και στην αριστερή πτέρυγα αλλά και πίσω από τον σέντερ φορ.
Ο 19χρονος ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από μια άλλη Επισκοπή, την Επισκοπή Πεδιάδος. Εν συνεχεία ανήκε σε όλες ομάδες under του ΟΦΗ φτάνοντας να κάνει και επαγγελματικό συμβόλαιο το 2017 σε ηλικία 16 χρονών.
Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ατομικές και ομαδικές επιτυχίες”.

Β. Νοικοκυράκης: “Είχα τις καλύτερες συστάσεις για την Επισκοπή”
Αμέσως μετά τις σχετικές υπογραφές, ο Ηρακλειώτης μεσοεπιθετικός τόνισε: “Έχω έρθει με τις καλύτερες συστάσεις για την ομάδα της Επισκοπής. Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα και να βοηθηθώ μέσα από αυτή.
Ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες.”

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.