Επισημοποιήθηκαν οι ανανεώσεις…

22:49 | 09/06/2018

Με κάθε επισημότητα συνεχίζουν πλέον στον ΟΦΗ οι Γιάννης Ποτουρίδης και Γιώργος Στρέζος, όπως ανακοίνωσε η κρητική ΠΑΕ.

Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα του Capitano.gr για τη συμφωνία των δύο ποδοσφαιριστών με τον Όμιλο, ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ. 

Ο Ποτουρίδης συμφώνησε να παραμείνει για τρία ακόμα χρόνια, με την ανακοίνωση να αναφέρει: «Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε στο 100%  τις ανανεώσεις που έχει προτείνει η τεχνική ηγεσία, για τον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ!

Ο Γιάννης Ποτουρίδης, εκ των κορυφαίων της φετινής πορείας του ΟΦΗ στην Football league, απάντησε και αυτός θετικά στην πρόταση του ΟΦΗ και θα είναι και αυτός μέλος της ομάδας, στην επιστροφή της στην Σούπερ Λίγκ.

Στον Ποτουρίδη, ο ΟΦΗ, έκανε πρόταση για τα επόμενα τρία χρόνια, εκτιμώντας την προσφορά και τη συμβολή του στην φετινή άνοδο της ομάδας.

Ο Γιάννης Ποτουρίδης γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 1992. Εχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Πλατανιά, Νοβάρα, Πανθρακικό, Λάρισα. Αργότερα αγωνίστηκε για 6 μήνες αγωνίστηκε στην Πολωνία. Απο το καλοκαίρι του 2017 είναι παίκτης του ΟΦΗ.

Με τον ΟΦΗ κατέκτησε το πρωτάθλημα της Football league και την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ».

Αναφορικά με τον Στρέζο, μολονότι δεν ήταν από τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έληγαν, η διοίκηση προχώρησε στην επέκτασή του για δύο ακόμα χρόνια, κάτι που ανακοίνωσε και επίσημα: «Είχε ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, το επέκτεινε για ένα ακόμη!

Ο λόγος για τον Γιώργο Στρέζο, ο οποίος θα είναι για τα επόμενα δυο χρόνια ο φύλακας-άγγελος της εστίας του ΟΦΗ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, εκτιμώντας την προσφορά του 23χρονου γκολκίπερ και τη συμβολή του στην άνοδο, επέκτεινε τη συνεργασία μαζί του, μέχρι το καλοκαίρι του 2020, με καλύτερες αποδοχές.

Είναι μια κίνηση με προοπτική για τον ΟΦΗ, για τον καλύτερο τερματοφύλακα της Football league».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.