Επίσκεψη από τους Αρκάδες Εργοτελίτες

18:35 | 06/05/2018

Την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στα μέλη της αγαπημένης τους ομάδας, είχαν τα μέλη του Συνδέσμου Φίλων Εργοτέλη Αρκαδίας, οι οποίοι επισκέφθηκαν στη Σπάρτη την αποστολή της κρητικής ομάδας.

Με επικεφαλής τον πρόεδρό τους Κωνσταντίνο Καρτσάκη, τα μέλη του Συνδέσμου Φίλων Εργοτέλη Αρκαδίας, βρέθηκαν κοντά στην κρητική ομάδα, μίλησαν με τα μέλη της, φωτογραφήθηκαν μαζί, ενώ ενημερώθηκαν από τους Γιώργο Τουτζάρη και Σταύρο Λαμπράκη, για όλα τα θέματα της ομάδας. 

Λίγο αργότερα οι Αρκάδες φίλοι του Εργοτέλη βρέθηκαν στο γήπεδο της Σπάρτης όπου και παρακολούθησαν τον αγώνα με την ομάδα της Λακωνιάς, με τον κ. Καρτσάκη να τονίζει με νόημα για την αποβολή του Κάιπερς και την εξέλιξη του αγώνα: «Ήταν άδικη η αποβολή και μας στοίχησε. Με Καϊπερς ο Εργοτέλης θα κέρδιζε την Σπάρτη. Παίξαμε πολύ ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο».

Επιστροφή τη Δευτέρα στις προπονήσεις

Στα αγωνιστικά, μετά την αναμέτρηση με τη Σπάρτη, οι παίκτες του Εργοτέλη πήραν ρεπό το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα (7/5) θα επιστρέψουν όλοι στις προπονήσεις για τον αγώνα του Σαββάτου (12/5) με τον Πανσερραϊκό στο Παγκρήτιο, στον οποίο ο προπονητής των κιτρινόμαυρων δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κάιπερς.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.