Επιστρέφει με τον βαθμό ο Εργοτέλης

17:05 | 09/03/2022

Παναθηναϊκός Β' και Εργοτέλης έμειναν στο 0-0 για την 23η αγωνιστική της Superleague 2

Σε ένα παιχνίδι με δύσκολες καιρικές συνθήκες ο Εργοτέλης έμεινε στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό Β'

Η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα μπήκε στο ματς πολύ δυνατά με Κωστανάσιο και Ποζατζίδη να απειλούν με μακρινά σουτ και με τους γηπεδούχους να ισορροπούν μετά το 20' και στη συνέχει να παίρνει πρωτοβουλίες. Στο 38' ο Παναθηναϊκός απείλησε και πάλι με τον Αλμπάνη που έφυγε στην αντεπίθεση, έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Τσέλιο να πέφτει και να μπλοκάρει ενώ στο 43' ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη απέκρουσε με διπλή προσπάθεια το ξαφνικό σουτ του Σαρδέλη. Σε γενικές γραμμές, χωρίς σημαντικές φάσεις με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες πρόσεχαν περισσότερα τα νότα τους,σε ένα παιχνίδι κέντρου για τον Παναθηναϊκό και τον Εργοτέλη. Στο 74' ήρθε η πρώτηκαλή στιγμή στο β' μέρος, κι αυτή άνηκε στον Εργοτέλη. Ο Άπι σούταρε δυνατά εκτός περιοχής με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω απ' το οριζόντιο δοκάρι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους χωρίς να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν το ματς χωρίς γκολ.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης, Σερβιλάκης, Κόλα, Ποζατζίδης, Appi, Πέϊος, Βουτσάς (Neral 46'), Κωστανάσιος (Κουτάντος 71'), Αλεξάκης (Πατρινός 61'), Conraad (Κατσούρι 83')

Παναθηναϊκός Β' (Χαβιέρ Βάθκεθ): Χριστογεώργος, Κούτσιας, Αθανασακόπουλος, Αντωνίου, Σαρδέλης (Σερπέζης 70'), Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Καρβούνης (Μαραθωνίτης 70'), Αλμπάνης (Ματσαδές 87'), Τσιριγώτης (Καραμπάς 87'), Ηλιάδης (Θεοχάρης 79')

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.