Επιστρέφει... ο παλιός, καλός ΟΦΗ

21:30 | 19/11/2020

Το come back των τραυματιών φέρνουν αλλαγή στο σύστημα και επιστροφή στην κανονικότητα

Οι πολλές απουσίες που ταλαιπώρησαν τον ΟΦΗ από την αρχή του πρωταθλήματος ανάγκασαν τον Γιώργο Σίμο να αλλάξει σύστημα και από το αγαπημένο του 4-2-3-1, να πάει στο 4-5-1. Τώρα, όμως, με τις επιστροφές τα πράγματα είναι αλλιώς.

Η συγκεκριμένη λύση ήταν μία επιλογή ανάγκης, αφού με το πρόβλημα να παρουσιάζεται κυρίως στα «φτερά», ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να υπηρετήσει το κλασικό του σύστημα και αναγκαστικά διαφοροποιήθηκε το πλάνο. Πλέον, όμως, τα πράγματα επιστρέφουν στην... κανονικότητα και η κρητική ομάδα θα παραταχθεί στο ματς του Βόλου τη Δευτέρα με το σύστημα που ξεχώρισε, που της ταιριάζει και που βγάζει περισσότερες φάσεις μπροστά.

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Σίμος θα έχει στη διάθεσή του τους Σολίς, Σαρδινέρο και Γρίβα, συν τον Νέιρα και φυσικά τον Ντε Γκουζμάν, ο οποίος δείχνει ιδιαίτερα φορτσάτος και έτοιμος να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα και να ηγηθεί του σχήματος του Ομίλου.

Με την επιστροφή στο 4-2-3-1 αλλάζουν και τα δεδομένα για την κρητική ομάδα. Αλλάζουν και τα «θέλω» μέσα στο παιχνίδι, αφού πλέον πολλά θα κρίνονται από την επίθεση. Εκεί όπου ο ΟΦΗ χρειάζεται γκολ και όχι μόνο τελικές.

Την προσεχή Δευτέρα, λοιπόν, ο Όμιλος πάει στον Βόλο, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, με στόχο την επιστροφή στις νίκες (έχει να πάρει το τρίποντο από τη 2η αγωνιστική και τη νίκη επί της Λαμίας στα μέσα Σεπτέμβρη) και την ανύψωση της ψυχολογίας για τη συνέχεια. Τώρα, μάλιστα. Μπορούμε να μιλάμε για έναν κανονικό ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βόλος: Υψηλά ποσοστά στον κορωνοϊό - αγωνία στον ΟΦΗ

Αρνητικό το τεστ του Σελίμοβιτς

Είναι «τρελός» ο Ολλανδός!

Στις επάλξεις και ο Διαμαντής

Τελευταία φορά με Φιγκεϊρέντο ο ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.