Επιστρέφει σε άλλο πόστο στην αγαπημένη του ομάδα

12:20 | 31/07/2020

Ο Λευτέρης Βεστάκης θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Κισσαμικού

Όπως ανακοίνωσε ο Κισσαμικός, ο Λευτέρης Βεστάκης θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του σωματείου και υπεύθυνος προπονητής της ακαδημίας.

Η ανακοίνωση:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τον Λευτέρη Βεστάκη !!! Ένα δικό μας παιδί !!! Έναν γνήσιο Κισσαμίκο !!!

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον επικεφαλής Αντώνη Σταθόπουλο και στην συνέχεια με συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των κ Σταθόπουλο και κ Τουλουπάκη Π. με τον Λευτέρη Βεστάκη , οριστικοποιήθηκε η μεγάλη επιστροφή του Λευτέρη στην ομάδα μας από το πόστο του Τεχνικού διευθυντή και υπεύθυνου προπονητή της Ακαδημίας του ΠΓΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ και Ν. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ .

Ο Λευτέρης είναι κάτοχος ΟΥΕΦΑ Β, αγωνίζεται επιτυχημένα τα τελευταία χρόνια στην ομάδα του Συνκα σε επίπεδο Γ εθνικής και προπονούσε τα τμήματα κ14 και κ16 . Μάλιστα η κ14 βγήκε πρωταθλήτρια στον όμιλο των ισχυρών !!!

Στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο Μιχάλης Μπαμπουνάκης για να έχει ο Λευτέρης μια ολοκληρωμένη εικόνα της δομής της Ακαδημίας .

Ο Μιχάλης όπως είναι γνωστό έχει θέση παίκτη/ προπονητή στο σωματείο μας . Σιγά σιγά όλοι οι σημαιοφόροι της ομάδας μας θα πάρουν τις θέσεις τους . Η φιλοσοφία μας και το πλάνο μας πέρνει σάρκα και οστά .

Το παζλ συμπληρώνεται ….

Καλώς ήρθες Λευτέρη Σπίτι ΣΟΥ”

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.