Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Ιβάν Σαββίδης

20:50 | 02/08/2023

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας, ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το sportday.gr, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε στους άμεσους συνεργάτες του στην Ελλάδα προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις στη Βίλα Γαλήνη, χωρίς να έχει δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία άφιξης, αν και καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως θα βρίσκεται στο ησυχαστήριο του στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Αυτό που από την πρώτη στιγμή έγινε σαφές είναι πως δεν έχει οριστεί ημερομηνία αναχώρησης ούτε καν ως ένα «προσχέδιο». Η τελευταία φορά που είχε γίνει γνωστή η παρουσία του Σαββίδη στην Ελλάδα και τη Βίλα Γαλήνη ήταν πριν από σχεδόν δυο χρόνια. Έκτοτε, όσες φορές υπήρξε πληροφορία είτε για παρουσία του Ελλάδα. αυτή ούτε επιβεβαιωνόταν αλλά ούτε είχε διαψευστεί. Την τελευταία φορά που είχε επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη, δεν είχε βρεθεί στην Τούμπα.

Η πρόεδρος της πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών σωματείων, Χριστίνα Σαχινίδου, είχε προαναγγείλει την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα πριν από σχεδόν δυο εβδομάδες, όταν και κανείς από το περιβάλλον του δεν ήθελε να πάρει θέση, όμως πλέον έχει επιβεβαιωθεί το ταξίδι του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα.

Τα δημοσιεύματα αναφορά με τη δράση του και τις σκέψεις του για το μέλλον είναι πολλά το τελευταίο διάστημα. Η παρουσία του στην Ελλάδα ίσως να δώσει κάποιες απαντήσεις εφόσον βέβαια και εκείνος επιθυμήσει να δώσει το στίγμα του. Βέβαια, οι τηλεδιασκέψεις είναι σχεδόν καθημερινές με στελέχη όλων των επιχειρήσεών του, με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει μάθει να λειτουργεί έτσι ακόμα και το διάστημα που μοίραζε το χρόνο του ανάμεσα σε Θεσσαλονίκη και Ροστόφ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.