Επιστρέφει στο BBC ο Γκάρι Λίνεκερ!

13:20 | 13/03/2023

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε στην Αγγλία με την απομάκρυνση του παλαίμαχου άσου από το BBC, λόγω σχολίων του κατά της βρετανικής κυβέρνησης, ο τηλεοπτικός σταθμός τον επανέφερε στη θέση του και απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του.

Θύελλα κατακραυγής από την κοινή γνώμη έφερε η απόφαση του BBC να προχωρήσει στην απομάκρυνση του Γκάρι Λίνεκερ από τη θέση του παρουσιαστή στη θρυλική εκπομπή “Match of the day”, για τα σχόλια του τελευταίου για τη μεταναστευτική πολιτική της βρετανικής κυβέρνησης.

Οι διάσημοι πρώην ποδοσφαιριστές Άλαν Σίρερ και Ίαν Ράιτ δήλωσαν ότι δεν θα παραστούν ούτε αυτοί στο “Match Of The Day”, ενώ την απόφαση να μην εμφανιστούν στον τηλεοπτικό σταθμό πήραν και άλλοι αστέρες του ποδοσφαίρου, με τον τηλεοπτικό σταθμό να βλέπει το τεράστιο κύμα αντιδράσεων και να ανακαλεί την απόφασή του.

Μάλιστα, τη Δευτέρα (13/3) εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστό πως ο σπουδαίος Γκάρι Λίνεκερ θα βρεθεί ξανά στη γνώριμη για αυτόν θέση του τηλεπαρουσιαστή, με τον γενικό διευθυντή του BBC να ζητάει μάλιστα δημόσια συγγνώμη για την πρόσφατη επιλογή του σταθμού να διώξει τον παλαίμαχο φορ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.